Now Reading
Descopera lumea de poveste NININA!

Descopera lumea de poveste NININA!

Revista Psychologies

In colectia actuala NININA se regasesc culori in croieli pe care si adultii ar vrea sa le poarte! Afla mai multe despre acest brand de haine pentru copii.

 

 

Inclinatia catre simplitate, vazuta ca imbinare intre materiale calitative si design minimalist, in culori calme, si o pozitie asumata fata de consumerismul actual agresiv – asa se caracterizeaza NININA – Effortlessly Kids Clothing, brandul de haine pentru copii lansat in 2014.

NININA isi propune sa creeze colectii capsula alcatuite din produse de calitate superioara, in cantitati reduse. Hainutele pe care le realizam minutios si, mai ales, cu mare drag sunt influentate de natura schimbatoare a modei doar intr-o masura potrivita. Bunul gust autentic este atemporal, astfel ca hainutele NININA pot fi purtate oricand sau impartite cu bucurie intre frati si surori.

Colectiile cuprind si cateva produse unisex, ajutandu-i pe copii sa-si defineasca stilul propriu.

Odata cu NININA s-a nascut dorinta de a sugera cromatic, ca si copilaria este o perioada a vietii la fel de privilegiata precum celelalte. Nu ar trebui sa existe o culoare care defineste copilaria, cum nu exista doi copii identici. De aceea, in colectia actuala NININA se regasesc culori in croieli pe care si adultii ar vrea sa le poarte!

Energia molipsitoare a copiilor este atuu-ul nostru atunci cand concepem o noua colectie. Ei au nevoie de haine confortabile, care sa le dea libertate sa exploreze lumea, nu numai la locul de joaca. Aliati de nadejde pentru NININA sunt fibrele naturale, atat de iubite pentru senzatia placuta la atingere si purtare, cusaturi simple si nefinisate, accesorii din sfoara si nasturi din lemn.

Atunci cand hainutele ajung la micuti, descoperirea lor spune o poveste in sine. Impachetarea produselor este atent gandita si personalizata, astfel ca fiecare pachet transmite un mesaj atat pentru parinti, cat si pentru pitici.

Te invitam sa afli mai multe despre universul hainutelor NININA pe http://www.ninina.ro/

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top