Now Reading
Despre www.creativebar.ro sau cum sa alegi sa fii memorabil in loc de banal

Despre www.creativebar.ro sau cum sa alegi sa fii memorabil in loc de banal

Revista Psychologies

Bifam an de an o serie intreaga de evenimente: petreceri private sau corporate, gale, nunti, botezuri si aniversari. Cate dintre ele sunt indeajuns de wow pentru a le invidia si pentru a ne dori ca noi sa fi avut acel ceva care face diferenta la evenimentele noastre?

 

Pentru toti cei care nu se tem sa sfideze conventiile si traditiile, din cauza celor care isi doresc evenimente unice, mai presus de orice si deoarece e o mare provocare sa creezi elemente pline de personalitate au aparut www.creativebar.ro  – prima platforma online concept de baruri inovatoare pentru evenimente deosebite, calde scoase din cuptor de catre Creative Arts (www.creativearts.ro ).

Dincolo de ideile inovatoare, multe dintre ele in premiera pe piata din Romania, Creative Bar-urile www.creativebar.ro  mai aduc si serviciile complet interactive si customizabile  – oricine isi poate crea propriul bar adecvat tematicii oricarui eveniment. Daca va plac dulciurile, dar si ceaiul si cafeaua, vom gandi cea mai buna si cea mai spectaculoasa combinatie.

Fie ca vin in completarea unui meniu sau ele insele sunt piesa centrala a tot ce e delicios, barurile creative imbina calitatea si prospetimea produselor cu elementele boeme de décor si vor atrage atentia invitatilor pentru scurta perioada de timp cat vor vor participa la eveniment.

Am gandit pentru pofticiosii rafinati, iubitori de arome apetisante Candy Bar-ul cu prajituri savuroase de casa. Pregatiti-va sa incercati dulciuri ca la bunica acasa dar si deserturi exotice, inspirate de culturi si traditii indepartate. Fie ca va plac negresele si laptele de pasare sau baclavalele si cataiful, cream orice dulce va e pe plac si il decoram cu maiestrie. Recomandat pentru evenimentele cu gurmanzi de toate varstele.

Vi se va topi in gura si deliciosul Fruit Bar, in care fructele inceteaza a fi fructe si devin imaginatie pe bat, fantezie in cornet si creativitate  in boluri. Am gandit combinatii de fructe inedite pentru orice sezon si ne-am dori sa il vedem la orice petrecere unde nu va temeti de pete.

Pentru un plus de culoare si savoare recomandam un Smoothie Bar la orice eveniment serios sau neserios! Savoarea sucurilor facute pe loc si culorile lor vesele vor sparge gheata si vor favoriza socializarea.

Mai departe, ne propunem sa va vitaminizam si sa va energizam cu sticksuri de fructe, sosuri delicioase si salate proaspete la neconventionalul Veggie Bar, in cadru formal sau non-formal, fie ca sunteti vegetariani, vegani, raw sau doar curiosi.

Pentru cei cu tabieturi, matinali sau, dimpotriva, pentru somnorosi, aducem Coffee Bar-ul la orice eveniment. Il recomandam la nunti, aniversari si zile de nastere care incep foarte foarte devreme sau foarte foarte tarziu.

Pentru cei ce apreciaza dupa-amiezele linistite, Londra si ploaia, am creat barul pe care ne-am dori sa il vedem la petreceri de burlacite la ceainarie, nunti de zi si botezuri cu dichis – Tea Bar-ul aromat cu dulciuri asortate.

La orice eveniment cu dans, socializare si multa multa energie recomandam deliciosul Mix Bar: diverse tipuri de alune, seminte si fructe confiate, mai autohtone sau mai exotice. Sa fie rontaiala!

Juram solemn sa transformam orice eveniment din banal in extraordinar cu un Wine & Cheese Bar, apreciat de toti cei rafinati. Vinul  e ingredientul esential ale unei experiente exceptionale iar branzeturile potrivite ii aduc un plus de savoare fie ca apreciati alb, rosu sau roze.

Ciocolata calda ne aduce impreuna si ne incalzeste mainile si inimile nu doar in sezonul rece, ne vor spune pasionatii, asa ca deliciosul Hot Chocolate Bar va sta la dispozitie cu arome variate si dulciuri bune de tot.

La orice aniversare sau eveniment la care vrem sa ne simtim din nou copii, vom aduce un Milk & Cookies Bar. Fursecurile proaspete si laptele cu cacao ne vor transporta cu siguranta inapoi in timpuri pline de nazdravanii si joaca.

 

Si deoarece www.creativebar.ro nu inseamna doar barurile mai sus, dar functioneaza bine la provocari, gandim concepte noi si adecvate tuturor evenimentelor voastre speciale.

Primim idei care sa ne stimuleze creativitatea pe [email protected] si 0721.321.890 iar tot ce ne pasioneaza gasiti pe http://creativebar.ro.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top