Now Reading
Revista Psychologies, editia mai 2015

Revista Psychologies, editia mai 2015

Revista Psychologies

In luna mai, tema vedeta din Psychologies este stima de sine: cum sa avem mai mult succes, cum sa invatam sa ne iubim, dar si sa ne alinam sufletele ranite.

Julianne Moore ne povesteste despre rolul din Still Alice care i-a adus Oscarul pentru cea mai buna interpretare feminina in rol principal, despre familia sa si perceptia pe care o are asupra vietii.

Daca obisnuiesti sa faci foarte des selfie-uri, cu siguranta te va interesa explicatia psihologica a acestui fenomen, dar mai ales impactul sau asupra ta sau a celor din jur!

Lamurim si noul aspect al educatiei copiilor cu tableta, analizam prejudecatiile femeilor in ceea ce priveste sexul si care este raportul dintre trecerea anilor si satisfactia de viata.

De asemenea, invatam sa nu ne mai fie frica de esec, sa ii dam semnificatii pozitive, si care sunt beneficiile psihologice ale sportului.

Acestea, dar si multe alte subiecte te asteapta in revista Psychologies, editia de mai, care iti aduce si cartea de teste de inteligenta Mensa, Mariti-va IQ-ul, volumul 2. Peste 200 de probleme pentru provocarea mintii te asteapta! O modalitate eficienta de a-ti explora abilitatile si a te cunoaste mai bine.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top