Now Reading
Revista Psychologies, editia aprilie 2015

Revista Psychologies, editia aprilie 2015

Revista Psychologies

Psychologies aprilie te invita sa ai mai multa grija de tine! Pentru asta, in primul rand, este nevoie sa reduci nivelul de stres! Dosarul special iti ofera cateva tehnici de relaxare, te invata cum sa eviti burnout-ul, dar si sa vezi jumatatea plina a paharului in orice situatie! Caci stresul poate avea o latura pozitiva, fiind un puternic factor motivator. Desigur, vorbim aici despre stresul bun!

Echilibrul minte corp poate fi realizat excelent cu ajutorul tehnicilor yoga. Andreea Raicu ne impartaseste experienta sa in acest sens, iar instructorul ei de yoga ne spune ce tip de yoga este bun pentru noi, si care sunt beneficiile concrete.

In zona de sanatate va povestim despre ozonoterapia care protejeaza organismul de actiunea unor factori toxici ce duc la imbatranire si aparitia unor boli, ozonul ajutand si la tratarea anumitor afectiuni. Iar machiajul impecabil este acum foarte usor de realizat cu ajutorul tehnicilor de corectie pe care ni le impartaseste un make-up artist cu 20 de ani de experienta.

Si vom arata ca vedetele internationale, de ce nu, ca Monica Bellucci, o frumusete sclipitoare, cu o minte ascutita si un suflet romantic, indragostita de ideea de iubire. Aceasta face lucid o analiza a cuplului, maternitatii, culturii, si asumarii propriei persoane. Un interviu pe care neaparat trebuie sa il citesti!

O multime de alte articole interesante te asteapta in editia de aprilie: despre beneficiile personale ale generozitatii, cum poti face fata unui job demotivant, ce este si ce ascunde agresivitatea pasiva, cum sa relationezi cu agresiv pasivii, un ghid al despartirii elegante, ce presupune asumarea celibatului, si de ce ne sperie hipnoza.

 

Lectura placuta!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top