Now Reading
Revista Psychologies, editia de iunie 2015

Revista Psychologies, editia de iunie 2015

Revista Psychologies

Editia de iunie a revistei Psychologies este dedicata frumusetii! Spectaculoasa Angelina Jolie ne povesteste despre viziunea sa asupra religiei, maternitatii, despre cum este sa fii sotia lui Brad Pitt si cel mai nou proiect al sau din rolul de regizor – Unbroken, un film ce reda experienta lui Louis Zamperini, maratonist olimpic si aviator in cel de-al Doilea Razboi Mondial, care a supravietuit fara mancare si apa timp de 47 de zile, dupa prabusirea avionului sau in Oceanul Pacific.

Dosarul special despre frumusete decodeaza acest concept din perspectiva medicinei estetice, a complexelor analizate in detaliu de un psiholog si a lipsei de reguli reflectata de marturiile cititorilor nostri.

Pentru ca tinta noastra, a tuturor, este fericirea, invatam sa eliminam comparatia din viata noastra, sursa sigura a nenumaratelor frustrari, dar si cum sa reducem negativitatea din cuplu, si care sunt acele criterii inconstiente dupa care ne alegem partenerii.

Vedem care sunt efectele manipularii si ce avem de facut pentru a nu ne mai lasa manipulati, care sunt tehnicile ce ne fac mai creativi si ne ajuta sa rezolvam mai usor problemele de orice natura, precum si cum trebuie sa comunicam daca vrem sa ne impunem punctul de vedere.

Parintii ai caror copii fac crize de furie (tantrum) primesc repere eficiente pentru a preveni si explica acest comportament, iar delicata infidelitate online este abordata cu curaj.

Editia de iunie Psychologies se vinde impreuna cu un nou volum de teste: Teste de inteligenta si psihometrice!

 

Lectura placuta! Revista Psychologies, editia de iunie, te asteapta la punctele de vanzare a presei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top