Now Reading
Finala concursului Fragrance Masters Sephora 2013, in parteneriat cu GIVENCHY

Finala concursului Fragrance Masters Sephora 2013, in parteneriat cu GIVENCHY

Revista Psychologies

SEPHORA si GIVENCHY au selectat cei mai buni specialisti in parfumuri. Sase finalisti, din intregul lant de magazine Sephora, s-au intrecut in marea finala a concursului Fragrance Masters Sephora 2013.

 

Pentru a impartasi aceasta extraordinara experienta clientilor, finala primei editii Fragrance Masters Sephora 2013 a avut loc sub privirile tuturor in Afi Palace Cotroceni, pe data de 11 octombrie intre orele 18:00 – 21:00.

Evenimentul s-a difuzat si online prin Live Stream pe pagina web Sephora dar si in centrul Bucurestiului pe fatada celui mai vizionat TV Screen.

Finalistii si-au dezvaluit creativitatea, originalitatea si excelenta, in fata tuturor celor prezenti in cadrul unui adevarat spectacol organizat in parteneriat cu marca Givenchy, distribuita de Niran Co Products.

Cei sase finalisti, s-au intrecut prin mai multe probe dificile dovedind in fata juriului si a publicului ca sunt cei mai buni, adevarati experti in parfumerie. Marele premiu pentru castigatorul concursului Fragrance Masters, editia 2013 a fost o masina in valoare de 12.000 euro.

Gazda concursului: Virgil Iantu.

Invitati speciali: Julie Mayaya, Sore, Dana Savuica, Carmen Negoita, Bianca Ionita

Prima etapa a constat in conceperea unui parfum inspirat din valorile casei de parfumerie Givenchy: Eleganta aristocratica, Frumusetea magnetica, Stil cu impertinenta, Luxul pentru propria persoana.

Surpriza acestei probe a fost aceea ca finalistii au creat cate un parfum potrivit personalitatii fiecarui invitat special: Julie Mayaya, Sore, Dana Savuica, Carmen Negoita, Bianca Ionita si… Virgil Iantu

Pe masura ce concurentii s-au concentrat asupra primei probe, publicul a fost intretinut de castigatoarea show-ului Vocea Romaniei, Julie Mayaya!

 

Juratii au decis castigatorii :

Locul 6 – Valeria Munteanu – 500 euro produse Givenchy si 250 euro produse Sephora

Locul 5 – Mihaela Puna – 750 euro produse Givenchy si 250 euro produse Sephora

Locul 4 – Elena Apetroaie – 1000 euro produse Givenchy si 250 euro produse Sephora

Locul 3 – Petrica Dumitru – Geanta Givenchy couture de seara si 600 euro produse Sephora

Locul 2 – Diana Turloaica – Geanta Givenchy couture de zi si 800 euro produse Sephora

Locul 1 – Catalina Constantin – o masina in valoare de 12.000 euro si 1000 de euro produse Sephora

 

Concursul Fragrance Masters este o initiativa SEPHORA de formare profesionala a consilierilor din magazine pentru a deveni experti in parfumerie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top