Now Reading
Help Net relanseaza campania Alegeri de Viata Sanatoasa!

Help Net relanseaza campania Alegeri de Viata Sanatoasa!

Revista Psychologies

Ca in fiecare an, farmaciile Help Net isi vor promova mesajul PRO MISCARE, PRO VIATA SANATOASA prin organizarea de evenimente in aer liber.

Ne-au motivat cele mai recente statistici: 1 din 7 copii din UE sunt supraponderali sau obezi, in Romania doar 19% dintre romani fac miscare in mod regulat versus media europeana de 27%, iar calculatorul este pentru multi copii, cea mai atractiva modalitate de petrecere a timpului liber.

Astfel, pe toata durata verii, va fi amplasat un cort Help Net in Parcul Lumea Copiilor (sector 4, intrarea dinspre bulevardul Tineretului, punct de repere: aleea cu avionul).

Programul va include demonstratii de dans, arte martiale, aerobic, jocuri, competitii, cadouri surprize, alaturi de sfaturi si recomandari utile: masurarea tensiunii arteriale, masurarea tesutului adipos, discutii pe teme de interes cu medici specialisti pediatrii, dermatologi, homeopati etc.

In plus, toti vizitatorii parcului dornici de miscare vor putea inchiria in regim gratuit biciclete si trotinete oferite de Help Net, in cadrul unei actiuni derulate in parteneriat cu Primaria Sectorului 4.

Pentru detalii legate de programul fiecarui weekend la cortul Help Net din parcul Lumea Copiilor, viziteaza pagina de Facebook Farmaciile Help Net.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top