Now Reading
Noul Braun Silk-epil 7 Dual Epilator – epilare si exfoliere rapida

Noul Braun Silk-epil 7 Dual Epilator – epilare si exfoliere rapida

Revista Psychologies

Fie ca este vorba despre tehnologie sau design, un lucru este cert – evoluam! Iar odata cu evolutia si viata oricarei femei devine mai usoara, iar picioarele…mai catifelate!

Cu ajutorul lamelor integrate care asigura o exfoliere usoara si indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, noul Braun Silk-epil 7 Dual Epilator te ajuta sa-ti redescoperi pielea – mai stralucitoare, mai frumoasa si mai sanatoasa.
In doar 30 zile de zile observi beneficiile epilatorului Braun Silk-epil 7 Dual Epilator, care iti lasa pielea fina si frumoasa pentru mai mult timp, fara efort.

 

Braun Silk-epil 7 Dual Epilator este conceput special pentru a functiona in apa si se incadreaza perfect ritualului tau zilnic de infrumusetare oferindu-ti cea mai comfortabila si delicata epilare. Creat pentru a obtine, fara durere, o piele catifelata, noul epilator combina tehnologia cu efectele terapeutice ale apei. Nivelul de durere este redus nu numai de aburii calzi care dilata porii, dar si de rolele epilatorului care iti maseaza pielea cu blandete.

Maria Gregersen, model international si imagine a Braun Silk-epil: “Iubesc epilatorul Braun Silk-epil 7 Dual! Se incadreaza perfect ritualului meu zilnic de frumusete – il pot folosi si in apa, imi exfoliaza pielea si o lasa fina ca matasea pentru mai mult timp! Indiferent unde ma aflu – fie pe catwalk, la o sedinta foto sau ma relaxez cu prietenii, picioarele mele sunt mereu fine si stralucitorare!”

Epilare si exfoliere – dubla-tehnologie a noului Braun Silk-epil 7 Dual Epilator te ajuta sa-ti redescoperi senzatia de catifelare a picioarelor… rapid si simplu, dintr-o singura miscare!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top