Now Reading
Luna Portilor Deschise la asociatia Impreuna Pas cu Pas

Luna Portilor Deschise la asociatia Impreuna Pas cu Pas

Revista Psychologies

Intre 15 noiembrie si 15 decembrie, asociatia Impreuna Pas cu Pas isi deschide portile pentru toti cei care doresc sa ia parte la o experienta emotionanta, creativa si, totodata, caritabila, prin care ofera si primesc bucurie!

 

Alaturi de copiii cu nevoi speciale din cadrul asociatiei, invitatii vor retrai clipele copilariei, confectionand decoratiuni si felicitari pentru sarbatorile de iarna, ce ajuta la strangerea de fonduri pentru programul psihoeducational “Impreuna la scoala”. Acest program are ca scop integrarea copiilor cu nevoi speciale in scolile de masa si in societate, ajutandu-i pe termen lung sa devina adulti independenti.

Scopul acestei actiuni este acela de a aduce impreuna copii cu diferite tulburari de dezvoltare si oameni din varii medii, astfel incat acestia sa interactioneze prin intermediul art-terapiei. Pe de o parte, adultii vor constientiza nevoile copiilor cu tulburari de dezvoltare si vor avea sansa sa se implice in viata lor. Pe de alta parte, copiii vor fi stimulati din punct de vedere senzorial si comunicativ, ceea ce ii ajuta sa se dezvolte, le ofera valoare ca indivizi si incredere de sine.

“Luna Portilor Deschise este evenimentul prin care oamenii isi deschid inima fata de copiii cu nevoi speciale, iar acestia isi fac prieteni noi si se bucura de atentia lor. Este o experienta unica pentru participanti, o modalitate de a petrece timp de calitate alaturi de copii, convingandu-se din primele clipe de deschiderea si veselia lor! In plus, actiunea are scop caritabil, deoarece toate decoratiunile realizate for fi utilizate in scopul strangerii de fonduri astfel incat copiii sa beneficieze in continuare gratuit de programul care ii ajuta sa se integreze la scoala si in societate. Asteptam voluntari de la companiile mari din Romania, dar si persoane care vor sa se implice in viata copiilor cu nevoi speciale, oferindu-le o bucurie in pragul sarbatorilor de iarna.”, afirma Nicoleta Burlacu, presedintele asociatiei Impreuna Pas cu Pas.

 

Cei care doresc sa participe la atelierele creative din cadrul Lunii Portilor Deschise pot trimite un e-mail pe adresa [email protected] pentru a stabili detaliile intalnirii. Acestea pot avea loc de luni pana vineri intre orele 14:00 si 17:00, la sediul asociatiei Impreuna Pas cu Pas din Str. Mihai Eminescu nr. 42.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top