Now Reading
Incheiere Caravana “Da! Si eu pot!”

Incheiere Caravana “Da! Si eu pot!”

Revista Psychologies

Dupa ce a parcurs 9 mari orase din toata Romania (Brasov, Pitesti, Craiova, Constanta, Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca si Deva), caravana “Da! Si eu pot!” a ajuns la capat de drum cu ultimul oras: Bucuresti! Pe data de 20 noiembrie, orele 18:30, la Athenee Palace Hotel Hilton a avut loc evenimentul “Da! Si eu pot!”, eveniment in cadrul caruia au participat in jur de 270 de persoane care au celebrat impreuna potentialul feminine si valorile umane.

 

Academia Femeilor a initiat caravana “Da! Si eu pot!”, o experienta care imputerniceste femeile sa fie constiente de potentialul lor care energizeaza, inspira si sustine dezvoltarea personala prin exemplul invitatelor. Gandita ca o calatorie de cunoastere si dezvoltare, caravana a pornit in 28 mai cu orasul Brasov, a continuat pe 13 iunie cu orasul Pitesti, 20 iunie Craiova, 15 iulie Constanta urmand ca in a doua parte a proiectului, caravana sa ajunga in: Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Deva incheindu-se in data de 20 noiembrie, la Bucuresti.

Invitatele, femei de succes, vin sa ne demonstreze prin puterea exemplului ca succesul profesional si armonia interioara pot fi obtinute daca indeplinim o singura conditie: sa ne dorim asta! Cele sapte vorbitoare invitate sa-si impartaseasca traseul sunt reprezentate de oameni publici din Romania: Elisabeta Lipa – performer sportiv; domeniu Sanatate; Daniela Palade Teodorescu – redactor – sef revista Avantaje, domeniu Comunicare; Paula Chirila – actrita, domeniu Familie & Relatii Monica Davidescu, actrita, domeniu Arta & Frumusete,; Dana Jianu, medic si business women, domeniu Dezvoltare profesionala si Leslie Hawke – Fundraiser, domeniu Evolutie personala si Iuliana Tudor – realizator TV, domeniu Casa femeii moderne au fost invitatele speakere din seara zilei de 20 noiembrie pentru cele 7 domenii in care Academia Femeilor activeaza.

In cadrul Galei au fost premiat Specialistele Academiei Femeilor din fiecare oras in care Caravana a poposit in toate cele 7 domenii de activitate. Premierea Specialistelor a fost realizata de cate un Invitat Special cu notorietate si experienta in domeniul in care a inmanat distinctiile: Lavinia Toma, Corporate Communications Henkel Romania- pentru domeniul Comunicare, Cristian Onetiu, Fondator Life Care si Celebrity Coach- pentru domeniul Dezvoltare profesionala; Laura Lazar, Designer vestimentar – pentru domeniul Arta si Frumusete; Flaviu Cicirean, Director de Creatie Radio Zu- pentru domeniul Familie si Relatii; Adriana Petrescu, Psiholog si Life Coach- pentru domeniul Casa femeii moderne; Dan Mocanu, Life Coach- pentru domeniul Evolutie personala; Florentina Opris, Realizator TV- pentru domeniul Stil de viata sanatos.

Prezentatorul acestui eveniment a fost Daniel Buzdugan iar gazda evenimentului a fost Florina Onetiu, Fondatoare Academia Femeilor, Life Coach. Gala s-a incheiat cu cina, distractie, socializare si un concert sustinut de Fady and the Zaidans.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top