Now Reading
Tenorul Bogdan Mihai la „Seara de opera” – editie speciala

Tenorul Bogdan Mihai la „Seara de opera” – editie speciala

Revista Psychologies

Tenorul Bogdan Mihai, cu o bogata activitate internationala, este invitatul Luminitei Arvunescu la o editie speciala a „Serii de opera” transmisa in direct in FM (97.6 si 104.8), dar si live audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro, marti, 3 decembrie, intre orele 19.30-21.00.

 

Inregistrarea audio, dar si audio-video realizata in timpul acestei emisiuni va fi ulterior postata pe site-ul www.romania-muzical.ro, dar si pe contul youtube al unicului post de radio romanesc dedicat muzicii clasice.

Tenorul Bogdan Mihai este in prezent unul dintre cei mai interesanti si bine cotati tineri cantareti romani care activeaza in diaspora. In stagiunile trecute a colaborat cu operele din Amsterdam, Stuttgart, Strasbourg; in actuala stagiune are spectacole si concerte programate la Filarmonica din Berlin, sub bagheta lui Simon Rattle, la Festivalul Baden Baden si la Opera de stat din Stuttgart.

Bogdan Mihai a studiat in Italia sub indrumarea celebrei soprane Mirella Freni; in 2008 a debutat la Opera Nationala Bucuresti in rolul Contelui de Almaviva din opera „Barbierul din Sevilla” de Rossini. Presa internationala l-a numit deja „noul rege al coloraturii”.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top