Now Reading
Noutati cosmetice in septembrie

Noutati cosmetice in septembrie

Revista Psychologies
Veet, bezi epilatoare Veet – o piele fina si matasoasa pentru mai mult timpVeet – expertul in depilare, va ofera acum solutia rapida pentru indepartarea parului facial!

Benzile epilatoare Veet sunt eficiente si pentru firele de par scurte de pana la 2 mm, asa ca nu va trebui sa astepti ca ele sa creasca pentru a le putea indeparta. Se aplica pe piele, apoi se indeparteaza dintr-o singura miscare. Cu Servetelele Perfect Finish se indeparteaza resturile de ceara.

Fiecare pachet de benzi epilatoare Veet pentru fata contin 20 benzi ceara epilatoare si 4 Servetele Perfect Touch.

Pret recomandat: 20 RON

Lush Fesh handmade cosmetics – magia aromelor naturale
Black Magic – ulei solid de masaj cu ciocolata, trandafir si portocale dulci 

Uleiurile de masaj Lush sunt solide pentru ca au baza de unt de cacao ce hidrateaza foarte bine pielea si deschide porii, astfel incat uleiurile esentiale sunt absorbite in circuitul sangvin si au actiune terapeutica, fiind calmante, relaxante, afrodisiace, revigorante.Black Magic este un ulei de masaj cu proprietati afrodisiace provenite din ciocolata neagra, si cu proprietati detoxifiante din trandafiri si portocale.

Pret: 26,80 lei

Black Magic, ulei solid
Avobath, sare de baie efervescenta Avobath – sare efervescenta cu avocado si ulei de maslineSarurile de baie Lush contin bicarbonat de sodiu pentru a deduriza apa. Sunt indicate pentru o piele uscata, sensibila.

Au actiune terapeutica datorita uleiurilor esentiale ce intra in circuitul sangvin si aduc acele stari de bine: de relaxare, calmare, antistres.

Avobath este solutia ideala pentru o piele uscata, deoarece compozitia sa cu ulei de masline si avocado da un efect de catifelare, calmare si hranire a pielii.

Pret: 18,80 lei

Bathos – spumant cu extract de violeteSpumantele solide Lush contin baza de sampon pentru a face spuma si bicarbonat de sodiu pentru a deduriza apa.

Bathos, prin compozitia sa cu extract de violete, iti ofera un efect de calmare, afrodisiac si in plus combate insomnia.

Pret: 19,80 lei

Bathos, spumant cu extract de violete
Pages: 1 2 3 4 5
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top