Now Reading
Noutati in sanatate – ianuarie 2010

Noutati in sanatate – ianuarie 2010

Revista Psychologies
CENTRUL MEDICAL UNIREA
A doua clinica la Cluj
Centrul Medical Unirea a inaugurat o noua clinica in Cluj. CMU Pasteur este construita pe o suprafata totala de 400 mp si reprezinta o investitie totala de 7 milioane euro in aparatura medicala si amenajare, fara a lua in calcul capitalul de lucru. CMU Pasteur ofera servicii de asistenta medicala ambulatorie, diagnostica si terapeutica, in cele 11 cabinete de consultatii.
Info: www.cmu.ro
Secom, Pure DHA

PURE DHA
Ulei de peste pentru copii

Pentru copiii hiperactivi sau cu deficit de atentie, Secom a lansat Pure DHA, un acid gras esential din uleiul de peste.

  • Pure DHA dezvolta inteligenta copiilor imbunatateste performantele cognitive, concentrarea si memoria;
  • reduce manifestarile in autism, deficit de atentie si hiperactivitate, schizofrenie, diskinezie tardiva, depresie, epilepsie, migrene, sindrom Down, dislexie, discalculie, dispraxie, imbunatateste somnul, vederea si auzul.

Pret: 72 lei/90 cps.

Nurofen 200

NUROFEN 200 mg
Tinta lui este durerea

Nurofen 200 mg gaseste locul dureros si actioneaza eficient impotriva durerilor de cap cauzate de stres sau activitatile zilnice.
Astfel, recastigi starea de bine si te poti bucura de fiecare moment. Nurofen 200 mg e indicat in tratamentul unui spectru larg de dureri ocazionale, de intensitate moderata:

  • dureri de spate;
  • dureri dentare;
  • nevralgii;
  • dureri menstruale;
  • dureri musculare si reumatice.

Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.

Spitalul Marie Curie, Chirurgie Cardio-Vasculara, copii

CHIRURGIE CARDIO-VASCULARA
O sansa pentru copiii cu malformatii cardiace

Spitalul de Copii „Marie Curie“ din Bucuresti a primit primele aparate pentru amenajarea sectiei de Chirurgie Cardio-Vasculara pentru copii, din fondurile oferite de compania Procter&Gamble si Ministerul Sanatatii in cadrul campaniei „Sansa la viata, sansa la noi amintiri“.

Sase echipamente de chirurgie cardio-vasculara si anestezie-terapie intensiva urmeaza sa fie instalate in salile de operatie ale noii sectii. Alte 27 de echipamente vor ajunge la Spitalul „Marie Curie“ in perioada urmatoare, pentru amenajarea completa a Clinicii de Chirurgie Cardio-Vasculara pediatrica.

In paralel, spitalul „Marie Curie“ desfasoara lucrarile de amenajare a blocului operator. Info: www.sansalaviata.ro.

 

Pages: 1 2 3 4 5 6 7
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top