Now Reading
O toamna efervescenta cu VIVA! de octombrie

O toamna efervescenta cu VIVA! de octombrie

Revista Psychologies

Vedeta noului număr VIVA! este Catalina Grama, care se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Noi am fost primii care au pasit in intimitatea casei sale, acolo unde locuieste impreuna cu iubitul ei, actorul Paul Ipate, si cu fiul ei, Achim, iar timp de cateva ore am stat la povesti ca niste prieteni vechi. Descopera in materialul pe care ti l-am pregatit care sunt pasiunile ei, pe cine admira, ce a inspirat-o in alegerea numelui fiului ei, dar si cum se pregateste pentru intalnirea cu fiica ei.

 

In aceasta editie am aflat povestile de succes ale designerilor romani care au reusit sa fie apreciati dincolo de Ocean. Afla care sunt celebritarile ce poarta creatii romanesti si inspira-te din stilul lor. Nu rata nici imaginile de la Saptamanile Modei de la New York si Londra. Editia noastra special dedicata modei include si un material de legenda despre cea care a fost Sonia Rykiel, dar si un interviu cu un designer apreciat de vedetele de la noi, Cristina Savulescu.

 

Cu toate ca poarta titluri regale si locuiesc in palate, printesele si reginele zilelor noastre sunt la fel de active in mediul online ca oricare dintre noi. Descopera in materialul noului nostru numar cine sunt acestea, iar apoi urmareste-le si tu activitatea. Si pentru ca Instagramul este cea mai populara retea de socializare, ti-am pregatit o lista cu orasele care, pe langa istoria bogata pe care o au, iti ofera posibilitatea sa imortalizezi detalii unice la fiecare pas. Daca ramai in Bucuresti, rezerva-ti cateva ore pentru board games, stai la povesti intr-un loc linistit sau distreaza-te descoperind alaturi de noi cele mai cool locuri din oras.

 

VIVA! octombrie este disponibila din 1 octombrie, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top