Now Reading
Realizează cele mai reușite selfie-uri cu Zenfone 8 Flip

Realizează cele mai reușite selfie-uri cu Zenfone 8 Flip

Revista Psychologies
realizează-cele-mai-reușite-selfie-uri-cu-zenfone-8-flip

Un telefon care (te) surprinde: fă un upgrade pentru fotografiile tale de toamnă și lasă-te surprins/ă în cele mai bune ipostaze ale tale!

  • Zenfone 8 Flip, specialistul foto: Sistem unic de camere triple Flip Camera pentru utilizarea drept cameră principala și frontală, ecran complet AMOLED de 6,67 inchi, baterie de 5.000 mAh
  • ZenUI 8: Îmbunătățiri atente aduse variantei stock de Android, inclusiv modurile One-handed, Dark, System și AudioWizard pentru o experiență de utilizare fără rival

Zenfone 8 Flip, cel mai recent model al inovatoarei familii de smartphone-uri ASUS Zenfone, fiind proiectat pentru a realiza fotografii de nivel profesionist, grație sistemului unic de camere triple Flip Camera care pot fi utilizate atât drept cameră principală, cât și drept camera selfie.

Noul model se bazează pe cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G, care oferă cele mai rapide viteze 5G cu putință. Bateria de mare capacitate 5.000 mAh oferă o durată de viață remarcabilă pentru un ritm digital non-stop, cu până la 2 zile de utilizare.

Zenfone 8 Flip este echipat cu un ecran superb AMOLED cu o acuratețe a culorilor Delta-E <1, oferind o experiență vizuală excepțional de imersivă, cu culori ultra-vii. Adițional, ecranul lui Zenfone 8 Flip are o rată de reîmprospătare ultra-rapidă, de până la 90 Hz. Ecranul include, de asemenea, senzor de amprentă integrat în ecran, pentru securitate comodă.

Grație camerelor cu senzori de top Sony, telefonul are capabilități foto și video avansate. Zenfone 8 Flip dispune de inovatorul sistem de camere triple Flip Camera, un modul rabatabil motorizat care permite realizarea de fotografii și video de aceeași înaltă rezoluție și pe post de cameră principală și pe post de cameră selfie.

Performanță de top

Zenfone 8 Flip utilizează cea mai recentă platformă mobilă de top Qualcomm Snapdragon 888 5G, construită pe baza unui proces de producție pe 5 nanometri. Acest procesor oferă o performanță cu până la 25% mai rapidă, iar grafica e randată cu până la 35% mai rapid comparativ cu generația anterioară.

Durata de viață excepțională a bateriei, potrivită pentru un ritm digital non-stop este asigurată de o baterie de mare capacitate – 5.000 mAh. Sistemele avansate de administrare a bateriei maximizează durata de viață, iar noul System Mode din sistemul de operare ZenUI 8 are o varietate de moduri automate de administrare a alimentării pe care utilizatorii le pot comuta cu ușurință în funcție de nevoile lor, de la performanță maximă la durată de viață maximă a bateriei. Configurarea manuală avansată a parametrilor de economisire a energiei este, de asemenea, posibilă.

Experimentează perfecțiunea vizuală

Zenfone 8 Flip este echipat cu un ecran luminos și ultra-sensibil Samsung AMOLED, 100% lipsit de decupaje, redând culori vii și având o sensibilitate tactilă deosebită. Tunat în colaborare cu Pixelworks®, firmă de top în industria de procesare vizuală, ecranul oferă o experiență vizuală superbă, îmbunătățită cu o acuratețe a culorilor Delta-E <1 și tehnologia DC Dimming. De asemenea, ecranul a primit certificare HDR10+ pentru a putea reda detalii chiar și în cele mai întunecate scene. Senzorul de amprentă integrat în ecran face deblocarea telefonului simplă și intuitivă.

Fotografie de nivel profesional

Orice fotograf va fi încântat de sistemele de camere avansate de nivel profesional din seria Zenfone 8, ce sunt echipate cu senzori Sony. Zenfone 8 Flip este echipat cu revoluționara Flip Camera, un modul rabatabil motorizat, dotat cu un sistem evoluat de camere triple, care oferă aceleași capabilități foto și video de mare rezoluție, fie că modulul este folosit drept cameră principală sau frontală. Camera principală are lentilă cu unghi larg, rezoluție înaltă cu Sony IMX686 64 MP, autofocalizare cu detecția fazei dual-pixel pentru menținerea unei focalizări ultra-clare asupra subiecților, plus tehnologia Quad Bayer și o sensibilitate la lumină sporită pentru realizarea de fotografii uimitoare atât ziua, cât și noaptea. O cameră secundară cu obiectiv ultra-larg este echipată cu un senzor Sony IMX363. Aceasta permite fotografierea macro de până la 4 cm, pentru imagini de aproape cu detalii incredibile. Cea de-a treia camera are obiectiv telefoto, care permite un zoom optic 3X, un zoom total de până la 12X și tranziții perfecte între camere în timpul înregistrării.

ZenUI 8

Noua interfață ZenUI 8 combină fluiditatea cu viteza, este simplă și ușor de folosit. Operarea cu o singura mână din modul One-handed este doar la un gest distanță, facilitând controlul, iar modul Dark ajustează automat aplicațiile la o schemă de culori întunecată, care îi ajută pe utilizatori să rămână concentrați, reducând oboseala ochilor și îmbunătățind vizibilitatea. Modul System oferă mai multe moduri diferite care permit utilizatorilor fie să prioritizeze performanța, fie să extindă durata de viață a bateriei. Smart Key permite accesul instantaneu la acțiunile favorite. Cu AudioWizard utilizatorii își pot adapta automat experiența audio la conținutul pe care îl ascultă, cu presetările Dynamic, Music, Cinema și Game, menite să îmbunătățească orice tip de mediu sonor. De asemenea, designul versiunii stock de Android a fost îmbunătățit cu elemente atent selectate pentru a-l face să se potrivească perfect cu orice cerință a utilizatorilor.

Profită de ofertă

Dacă te-am convins că Zenfone 8 Flip este telefonul potrivit pentru tine, avem și o veste bună: folosește codul „Psychologies250” pe ASUSRomania.ro pentru 250 RON extra reducere, direct în coșul de cumpărături. Reducerea este valabilă până pe 28 septembrie, inclusiv, în limita stocului disponibil. Mai rămâne doar să alegi varianta de culoare preferată: clasicul Galactic Black sau exclusivistul Glacier Silver.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top