Now Reading
S-a lansat blogul litera.ro!

S-a lansat blogul litera.ro!

Revista Psychologies
s-a-lansat-blogul-litera-ro

Editura Litera anunță lansarea pe litera.ro a noului Litera Blog, locul de întâlnire a celor mai interesante articole de opinie, dialoguri-eveniment, idei și sugestii de lectură pentru cititorii săi. Critici literari, scriitori români și străini, formatori de opinie, bloggeri, traducători, actori, traineri fac parte acum din comunitatea Litera Blog pentru a oferi publicului iubitor de carte cea mai bună experiență a lecturii.

Litera.ro găzduiește toate cărțile din portofoliul Editurii Litera, peste 2 500 de titluri, campanii cu oferte și promoții speciale în fiecare zi, iar de acum, pe Litera Blog, și noi surse de inspirație pentru lectură: cititorii vor descoperi rubrici interactive cu informații inedite și exclusive despre autorii cărților Litera, interviuri, dosare editoriale, considerații personale ale traducătorilor și multe altele.

Câteva recomandări:

Pentru cei pasionați de podcasturi, se lansează Cu Voce Tare, un podcast Litera cu Nadine Vlădescu și invitații săi, în care vor fi abordate teme actuale din cele mai variate domenii: cultură, educație, psihologie, mediu, sănătate, dileme sociale. Ascultătorii vor putea urmări conversații convingătoare și puncte de vedere bine argumentate ale unor oameni care au un cuvânt de spus în mediul cultural și în societate. Un podcast în care ideile se confruntă cu voce tare.

Primul episod este deja disponibil pe litera.ro: o discuție cu bine-cunoscutul Paul Olteanu – trainer, coach și realizator al podcastului Mind Architect -, care ne dezvăluie câteva tehnici și strategii motivaționale concrete menite să ne regleze emoțional, astfel încât să putem funcționa mai bine la nivel individual și în colectivitate. Podcastul Cu Voce Tare este disponibil pe Blogul Litera, Youtube Litera, dar și pe Spotify, Soundcloud, iTunes, Apple Podcast și Google Podcasts.

O carte pe zi, realizat în parteneriat cu Digi24, este un proiect de încurajare a lecturii care își propune să ofere publicului întâlniri zilnice cu actualitatea literară în toate formele sale – cele mai recente bestselleruri, autori clasici și contemporani, cărți pe teme importante din toate domeniile de interes – și care se regăsește într-o rubrică dedicată pe blogul Litera. Recomandările zilnice pot fi vizionate pe Digi24, de luni până vineri, în timpul jurnalelor de la ora 8.00 și de la ora 11.00, pe blog sau pe YouTube Editura Litera.

Invităm cititorii să descopere lumea cărților dintr-o altă perspectivă, cu recomandări din partea editorului, topuri și informații despre cele mai citite cărți ale săptămânii, ale lunii sau despre cele mai așteptate bestselleruri ale momentului.

Totul sub formă de articole atent concepute și redactate, care vor permite cititorilor să-și creioneze listele de lecturi, dar și să revină asupra cărților memorabile, pentru a fi în pas cu viața literară a comunității de cititori.

Litera Blog este și o nouă sursă de informare pentru toate evenimentele online și offline ale editurii: cluburi de carte, evenimente de încurajare a lecturii, activări digitale, lansări de carte, promoții sau oferte în campanii dedicate pe litera.ro.

Citește-ne pe litera.ro.

Pentru a fi la curent cu toate articolele noi pe Litera Blog vă recomandăm abonarea la newsletterul Editurii Litera prin introducerea adresei de email pe homepage litera.ro.

La link puteți accesa primul newsletter dedicat lansării blogului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top