Now Reading
Secretul cadourilor bine alese de la Victoria’s Secret

Secretul cadourilor bine alese de la Victoria’s Secret

Revista Psychologies
secretul-cadourilor-bine-alese-de-la-Victoria-s-Secret

Odată cu apropierea Crăciunului începi să vizualizezi bucuria femeilor din viața ta în momentul în care vor despacheta cadourile mult visate. Stă în puterea ta să le transformi dorințele în realitate cu mici surprize ce vor avea mari efecte sub bradul împodobit.

E momentul să alegi cele mai frumoase cadouri. Întocmește lista de daruri și pregătește-te de Sărbători mai sexy ca niciodată! Îți prezentăm câteva idei inspirate pentru a oferi cadouri perfecte în acest sezon cevor transforma orice unboxing într-o explozie de bucurie. Se anunță un Crăciun roz, roz, roz!

gifts-victoria-secret

Setul Bombshell. Femeia fascinantă și misterioasă în căutarea unui mix romantic este muza apei de parfum Bombshell ce ascunde un cocktail de fructe suculente, flori și accente calde de vanilie. Sticluța roz delicată este accesoriul de budoar care îi va ilumina zilele petrecute la căldură, iar crema de corp și varianta de poșetă a parfumului vor transforma aroma ei preferată în amintirea celor mai frumoase sărbători de iarnă.

Setul Bombshell Intense. Visele frumoase sunt făcute din asta: spray-ul Bombshell Intense induce o dependență florală la care nu va dori să renunțe niciodată atunci când îl va pulveriza pe corp, în păr, pe haine sau lenjeria de pat. Alege setul însoțit de apa de parfum în varianta de 50ml și în varianta de poșetă și crema de corp pentru a-i asigura o porție de energie și încredere în sine oriunde ar merge.

Setul Heavenly. Dăruiește o odă oriental-florală compusă de parfumierul Ilias Ermenidis pentru universul feminin Victoria’s Secret! Când Sărbătorile ne îndeamnă să petrecem mai mult timp acasă, nu există un cadou mai frumos decât  o aromă exclusivă ce învăluie la fiecare pas în note calde de vanilie, santal și frezie.

Bombshell Passion Eau de Parfum. Câteva picături din parfumul preferat îți schimbă starea de spirit iar Bombshell Passion Eau De Parfum de la Victoria’s Secret  nu te poate lăsa indiferentă. Descoperă o explozie floral-gurmandă creată pentru a însoți cele mai senzuale momente din noul an în acorduri de bujor, cassis efervescent și trandafir.

Și cum fiecare parfum se asortează perfect unui set de lenjerie creat pentru a-ți pune în valoare potențialul de seducție, te invităm în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City pentru a-ți alege și mixul perfect pentru tine din această iarnă!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top