Now Reading
Silhouette iti recomanda: Hidratarea eficienta a pielii

Silhouette iti recomanda: Hidratarea eficienta a pielii

Revista Psychologies

Iritatiile, roseata, mancarimile sau descuamarea sunt doar cateva dintre problemele cu care te poti confrunta.

In baza unui diagnostic facial si corporal, specialistul Silhouette iti recomanda cele mai bune produse si tratamente potrivite tipului tau de piele si de ten.

Fenomenul de hidratare al pielii rezulta dintr-un echilibru intre aporturile si pierderile de apa din organism.

Hidratarea prin tratamente cosmetice se refera la hidratarea epidermei, mai exact la stratul vizibil si superior al pielii.

Exista cateva trucuri care pot fi folosite pentru a evita deshidratarea si uscarea pielii si pe care te sfatuim sa le aplici constant.

Evita pe cat posibil dusurile fierbinti. Ele nu fac decat sa distruga bariera de lipide din piele, aceasta uscandu-se si pierzandu-si luminozitatea.

Specialistii Silhouette iti recomanda aplicarea zilnica, dupa dus, a unui produs hidratant. Laptele cu colagen marin de la Academie este solutia ideala, fiind recomandat pentru toate tipurile de piele, in special pentru cele care prezinta primele semne ale imbatranirii. Are o textura non-grasa, hidrateaza si catifeleaza pielea, ramanand matasoasa si reimprospatata.

Daca ai ales sa mergi acum in concediu, de fiecare data cand iti expui trupul la soare, pentru a evita imbatranirea prematura a pielii si petele de pigmentare este indicat sa folosesti o crema puternic hidratanta si cu factor de protectie ridicat.

Lotiunea Bronzecran Very High Protection SPF 40 de la Academie apara puternic pielea de razele UV, iar uleiul de seminte de strugure intensifica bariera cutanata prevenind deshidratarea.

Tenul trebuie si el sa arate impecabil. Praful, in cantitati mult mai ridicate in aceasta perioada cauzeaza deshidratarea acestuia. Pentru a evita blocarea porilor din cauza particulelor de praf si excesului de sebum aplica un gomaj si o crema hidratanta.

Gommage Biologique de la Guinot este perfect pentru tenul sensibil, iar Fluide Leger – Academie cu extract pur de mar are o textura usoara, fiind absorbita imediat si lasand pielea neteda si catifelata. Se poate folosi in fiecare dimineata, inainte de a aplica fondul de ten, pudra si blush-ul.

www.silhouette.ro
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top