Now Reading
Noul Maxi Lash Mascara de la Oriflame ofera genelor volumul la care ai visat

Noul Maxi Lash Mascara de la Oriflame ofera genelor volumul la care ai visat

Revista Psychologies

Dupa patru ani de cercetare intensa – teste efectuate pe mai mult de 120 de tipuri de aplicatoare si analiza a aproape 8.000 de tipuri de gene – Oriflame a descoperit, in sfarsit, secretul genelor extraordinar de voluminoase – si acesta nu este un aplicator-periuta mai mare.

Noul Maxi Lash este inovator gratie primului aplicator-pieptene, cu efect dublu, pentru ca tu sa oferi genelor exact volumul pe care indraznesti.

Poate ca aplicatorul-pieptene nu te inspira, dar ii vei descoperi adevaratul potential atunci cand vei vedea cat se spectaculoase sunt genele tale!

Mai intai, incarca genele aplicind rimelul cu partea nedeta a aplicatorului. Apoi, poti obtine doua efecte, in functie de ocazie sau de starea de spirit.

Aplicatorul cu perii mai departati este perfect pentru a obtine un efect de volum plin de dramatism, in timp ce partea cu perii mai apropiati ofera un aspect de volum natural.

Indiferent de look-ul pe care il alegi, acest aplicator este uimitor de simplu de utilizat si te ajuta sa acoperi toate genele, cu fiecare aplicare, distribuind uniform rimelul, fara a lipi genele sau a-l intinde pe pielea din jurul ochilor.

Pe langa faptul ca formula sa speciala asigura volum incredibil, aceasta este imbogatita cu ingrediente hidratante pentru gene, precum ceara de albine si panthenol-ul, care mentin sanatatea si flexibilitatea acestora.

Gratiei noului rimel Maxi Lash poti obtine look-ul dorit, adaptat oricarei situatii sau stari de spirit, fie ca adopti stilul natural, seducator, fie cel elegant – pentru diva din tine!

Pret: 11,99 lei

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top