Now Reading
Pharmaceris T – Dermo-ingrijirea pielii acneice

Pharmaceris T – Dermo-ingrijirea pielii acneice

Revista Psychologies

Ionii de zinc inhiba actiunea enzimelor responsabile de modificarile biochimice din piele, care pot duce la aparitia acneei. Gluconatul de zinc este absorbit perfect de piele si are o mare importanta in profilaxia acneei.

Salicilatul de sodiu are efect usor exfoliant. Mecanismul sau de actiune consta in „dizolvarea” cimentului de origine lipidica dintre celule si inlesnirea eliminarii stratului superior al epidermului. Acidul salicilic se intrepatrunde cu componentele lipidice ale acestui strat dizolvandu-se ulterior, determinand exfolierea stratului keratinizat de la suprafata pielii.

Pharmaceris T - Dermo-ingrijirea pielii acneicePharmaceris T este linie de ingrijire completa ce include 4 produse pentru curatarea si ingrijirea tenului acneic. Gama este recomandata pentru persoanele ce au piele cu tendinta acneica, comedoame (puncte negre) si formatiuni inflamatorii, indiferent de varsta.

PURI-SEBOSTATIC SPUMA CU EFECT INTENS DE CURATARE

Ingrediente: extract de tamarind, extract de brusture, Zinc PCA
Indeparteaza eficient impuritatile si machiajul. Datorita extractului de tamarind atenueaza inflamatiile. Extractul de brusture are proprietati antibacteriene, calmante ÅŸi atenueaza disfunctiile pielii seboreice, normalizand secretia de sebum si regland flora bacteriana la nivelul pielii. Previne aparitia inflamatiilor si a comedoamelor. (34,36 lei / 150 ml)

PURI-SEBOTONIQUE LOTIUNE TONICA NORMALIZATOARE

Ingrediente: extract de tamarind, extract de brusture, Zinc PCA
Indeparteaza eficient impuritatile si resturile de machiaj. Datorita extractului de tamarind atenueaza inflamatiile. Normalizeaza secretia de sebum si regleaza structura florei bacteriene. Ajuta la prevenirea aparitiei inflamatiilor si a comedoamelor. (34,36 lei / 200 ml)

OCTOPIROX®CREMA CALMANTA-pentru pielea seboreica cu tendinta spre exfoliere

Ingrediente: Octopirox®, Filtre UVA si UVB – SPF 15
Crema specializata cu actiune calmanta, hidratanta si intens emolienta. Previne procesul de keratinizare excesiva a epidermului si diminueaza iritatiile. Datorita continutului de Octopirox®, restabileste echilibrul microflorei epidermului, prevenind reaparitia problemelor pielii. Are actiune antiinflamatoare. (45,49 lei / 30 ml)

 

SEBOSTATIC CREMA DE NOAPTE CU EFECT ANTI-ACNEIC

Ingrediente: acid azelaic, salicilat de sodiu, extract de castravete
Crema cu efect regulator asupra secretiei de sebum. Previne aparitia comedoamelor si a inflamatiilor acneice. Complexul activ inovator format din salicilat de sodiu si extract de castravete exfoliaza cu blandete stratul superficial al epidermului, tenul ramanand curat si luminos; regenerarea va avea loc rapid. Alantoina are efect calmant asupra iritatiilor pielii.
Testat dermatologic. Aprobat de catre dermatologi. Nu contine parfum. (45,49 lei / 50 ml)
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top