Now Reading
S-a intamplat in noiembrie la HAPPY baby DAY!

S-a intamplat in noiembrie la HAPPY baby DAY!

Revista Psychologies

Pe 3 noiembrie, Zorky’s Planet a fost luata cu asalt de zeci de copii, la cea de-a patra editie a evenimentului HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun!

HAPPY baby DAY
HAPPY baby DAY

In timp ce copiii au avut parte de distractie, noi am vorbit de la parinte la parinte, in cadrul seminarului Stem Sure: “Sanatate de la nastere”, despre beneficiile recoltarii de celule stem. Dr. Costin Trandafirescu, specialist Stem Sure (www.stemsure.ro), a raspuns in direct intrebarilor pe aceasta tema, care a ramas departe de a fi epuizata.

Castigatoarele concursului ErFi, desfasurat pe www.babyonline.ro, au fost premiate cu cate un aparat Baby Kick tot in cadrul seminarului HAPPY baby DAY, iar pediatrul Liana Tauberg ne-a vorbit despre rolul acizilor grasi in alimentatia copilului.

Cei prezenti la a patra editie a HAPPY baby DAY au avut parte si de o demonstratie “in direct” realizata de partenerii nostri, Brodat si Cusut pentru oameni creativi (www.brodatsicusut.ro).

In plus, cei mici au fost vedete ale unei mini-sedinte foto si, gratie imprimantei oferite de Epson, au primit pe loc o amintire foto. Portretele micilor vedete le veti vedea si in paginile baby-album din numarul de decembrie al revistei baby.

La finalul evenimentului, toti participanii la HAPPY baby DAY au primit mega-reduceri acordate special pentru acea zi de catre magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni Mega Fun, premii si cadouri oferite de partenerii nostri – Milupa, Bella, Gazeta Sporturilor, Touch.

HAPPY baby DAY HAPPY baby DAY
 HAPPY baby DAY  HAPPY baby DAY
 

 HAPPY baby DAY este un eveniment lunar, intiat de revista baby, care are loc in prima zi de miercuri a fiecarei luni, in AFI Palace Cotroceni Mega Fun.
Te asteptam si pe 1 decembrie, la urmatoarea noastra intalnire, sa petrecem impreuna o HAPPY baby DAY!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top