Now Reading
Votul publicului conteaza la Gala Persoanelor cu Dizabilitati „Angajeaza Abilitatea!”

Votul publicului conteaza la Gala Persoanelor cu Dizabilitati „Angajeaza Abilitatea!”

Revista Psychologies

Pana la incheierea inscrierilor, au intrat in competitie: 66 de persoane cu dizabilitati la categoria „Oameni cu desavarsire”, 13 companii pentru categoaria „Angajatorii abilitatii”, 9 institutii si companii pentru categoria „Porti deschise” si 11 jurnalisti la sectiunea „Promoveaza abilitatea”.

Intrati la sectiunea „Candidatii propusi”, in fiecare categorie si, dupa citirea propunerilor, apasati butonul „votati” de sub candidatul preferat. Se poate inregistra un singur vot pe categorie.

Cei care doresc sa voteze pot citi pe site-ul Galei povesti emotionante despre oameni care si-au dat jos „eticheta” dizabilitatii si au crescut profesional, povesti optimiste despre angajatori, institutii, organizatii si companii care si-au deschis portile pentru cei care sunt considerati, uneori, diferit, sau povesti despre jurnalisti care au reusit sa vada si sa promoveze abilitatea.

Juriile Galei Persoanelor cu Dizabilitati „Angajeaza Abilitatea” vor evalua propunerile primite, urmand sa anuntam castigatorii in cadrul Galei, pe 16 noiembrie. Votul publicului va insemna o treime din decizia finala.

Gala Persoanelor cu Dizabilitati „Angajeaza Abilitatea!” va avea loc in data de 16 noiembrie si va fi difuzata de TVR la o data ulterioara.

Gala Persoanelor cu Dizabilitati este punctul de pornire pentru o noua comunitate a carei misiune este sa construiasca o tara in care cei cu dizabilitati vor putea merge oriunde pe strada, vor putea intra in orice teatru, cinema, institutie, unde vor avea locuri de munca fara a le fi teama de privirile celor din jur si unde vor putea fi multumiti de sine, pentru ca vor fi acceptati ca parteneri egali in dezvoltarea comunitatii.

Din comunitatea Galei fac parte organizatorii: ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei si Fundatia Motivation, Reprezentanta Comisiei Europene, coproducatorul TVR, partenerii media City FM, Radio Romania Regional, Radio Bucuresti, Adevarul, Dilema Veche, Forbes, Elle, Avantaje, Psychologies, AutoBild, Babyonline, Viva, Hotnews, SmartWoman, WebPR, BestJobs, 24FUN, Kamikaze, Oops Media, Salon Style, sustinatorii: Dragos Bucurenci, Simona Tache, Promoafaceri.com, Semper Excelsius, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Romania Pozitiva, Revista Cariere, Hotelul Mariott,Toalete Ecologice SRL, BusinessCover.ro, juriul: Cristina Simion, Anne-Marie Martin, Lucian Negoita, Stela Giurgeanu, Anca Harasim, Radu Teodorescu, Suzana Dobre, Monica Stanciu, Georgiana Iorgulescu, Laila Onu, Cristian Lupsa, Cristina Hurdubaia, Andreea Cojocaru, Mircea Bucur, Ioana Avadani, Elena Iorga, Excelenta Sa Dl. John Morahan, atasatul economic al Amabasadei SUA, Blair LaBarge, Dana Deac cei care au comunicat din partea comunitatii: Crina Tugui, Adela Salceanu, Elena Pana, Cristian Ispas, Mugur Ciumageanu si Mircea Toma, voluntarii: Iulian Craciun, Razvan Gheorghe, Lucian Onisor, Alexandra Blaj, Emil Truta, Andrei Sarau, Ionut Codreanu, Irina Zamfirescu, Maria Popa precum si toti cei 99 de inscrisi, toti cei care i-au incurajat pe altii sa se inscrie, cei care voteaza, cei care ne viziteaza si ne scriu pe pagina Galei de pe Facebook.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top