Now Reading
Sarah Chang si Cruciada Culturii Romane

Sarah Chang si Cruciada Culturii Romane

Revista Psychologies

Cruciada Culturii, Agentia de Vise

Intr-un an de pauza pentru Festivalul International „George Enescu”, Agentia de Vise, sub genericul „Cruciada Culturii”, isi propune sa organizeze o serie de evinimente menite sa reorienteze publicul larg spre zone mai elevate, in dauna productiilor de cea mai joasa extractie prin care prospera o buna parte a mass media romanesti.

Primul eveniment, prima batalie din aceast razboi cu prostul gust, il constituie recitalul sustinut de violonista Sarah Chang alaturi de pianistul Andrew von Oeyen, la la Ateneul Roman, pe data de 14 februarie.

Sarah Chang, vilonista
Sarah Chang, violonista
Andrew von Oeyen, pianist
Andrew von Oeyen, pianist

De-a lungul timpului, Sarah Chang a sustinut recitaluri alaturi de mari orchestre ale lumii precum Orchestra din Philadelphia si din Londra, Filarmonica din New York, Berlin sau cea din Viena. Printre numeroasele premii obtinute de catre Sarah Chang se numara si Avery Fisher Grand Price, cea mai importanta distinctie din domeniul muzicii clasice. In cadrul turneului international din 2010, Sarah Chang va mai concerta si in orase precum Londra, Zurich, Moscova, St. Petersburg si Macao. Sarah revine in Romania, unde a mai concertat in cateva randuri, in cadrul festivalului „George Enescu”.

Andrew von Oeyen este considerat unul dintre cei mai buni pianisti ai generatiei sale. De la debutul sau alaturi de Filarmonica din Los Angeles, a sustinut recitaluri alaturi de cele mai mari orchestre ale lumii. Printre aparitiile sale mai recente se numara recitaluri la Wigmore Hall din Londra, festivalul francez „Piano en Valois”, precum si in toate marile sali de concert ale Japoniei.

Agentia de Vise concepe si implementeaza strategii de promovare a produselor prin cultura si entertainment, atat pe media clasice, cat si prin campanii creative de Internet marketing.

Infiintata in 2003 ca agentie independenta de comunicare, Agentia de Vise ofera servicii profesionale de publicitate, avand o vasta experienta in promovarea produselor prin cultura si entertainment. Premiile Ioan Chirila, Sinaia Forever, Turneul Biloxi Blues si activitatile de promovare ale formatiei Vama Veche, respectiv Vama sunt doar cateva dintre proiectele desfasurate cu succes de Agentia de Vise.

Cea mai recenta initiativa este Cruciada Culturii, o platforma in cadrul careia Agentia de Vise isi propune sa organizeze cat mai multe evenimente culturale. Primul este recitalul sustinut de Sarah Chang pe 14 februarie la Ateneul Roman.

Spectacolul va avea loc de la ora 19.00.
In program:
Cesar Franck – Sonata in La major pentru vioara si pian
Christopher Theofanidis – Fantezie
Johannes Brahms – Sonata nr. 3 op. 108 in re minor pentru vioara si pian.

Biletele pentru recital au fost puse in vanzare in reteaua Eventim.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top