Now Reading
Traieste senzatia NIVEA FOR MEN Sport

Traieste senzatia NIVEA FOR MEN Sport

Revista Psychologies

NIVEA FOR MEN SPORT te ajuta sa simti in fiecare zi explozia de energie fizica si mentala cu care te rasplateste o activitate sportiva. Indiferent ca vii de la sala sau dupa o zi la birou, noul gel de ras si noua lotiune dupa ras NIVEA FOR MEN SPORT, cu minerale marine si Provitamina B5 iti ofera o senzatie revigoranta.

Noua lotiune dupa ras NIVEA FOR MEN SPORT

O lotiune cu textura usoara, care se absoarbe foarte repede si iti reincarca pielea cu o prospetime de lunga durata. Formula sa avansata combina mineralele marine cu efect revigorant si Provitamina B5 cu proprietati de calmare a pielii.

Lotiunea dupa ras NIVEA FOR MEN SPORT are acelasi parfum proaspat de citrice regasit si in gelurile de ras, deodorantele si gelurile de dus din gama SPORT, concepute pentru a-ti asigura o ingrijire completa si rafinata.
Pret: 24.95 lei

Noul gel de ras NIVEA FOR MEN SPORT 

Un gel de ras inovator, care iti asigura un barbierit fin si iti lasa o senzatie de prospetime ce te ajuta sa-ti incepi ziua plin de energie.

Traieste senzatia NIVEA FOR MEN SportFormula sa avansata combina mineralele marine cu efect revigorant si Provitamina B5, care ingrijeste si calmeaza pielea. Tehnologia Ultra Glide asigura un barbierit fin si delicat, oferindu-ti in final o senzatie confortabila, plina de prospetime.

Parfumul proaspat de citrice, caruia i se adauga si alte note masculine, confera ambelor produse un aer de vitalitate debordanta.
Pret:15.65 lei

Elibereaza-ti energia, depaseste-ti limitele si rasplateste-ti pielea cu gama NIVEA FOR MEN SPORT. Alege formula castigatoare cu gelul de ras, lotiunea dupa ras, gelul de dus, deodorantul Sport si vei intelege o data in plus de ce succesul se datoreaza intotdeauna spiritului de echipa.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top