CItesti acum
Turneul HOPE, volei și fapte bune

Turneul HOPE, volei și fapte bune

Prima ediție a turneului caritabil HOPE, desfășurat în weekend-ul trecut, a strâns o sumă totală de 6.475 de lei, ce va veni în sprijinul a trei dintre copiii susținuți de Fundația Ringier.

 

Turneului caritabil HOPE, aflat la prima ediție, a strâns la linia de start 250 de voleibaliști amatori, organizați în 30 de echipe (24 de avansați și 6 de începători) din Cluj-Napoca, Buşteni, Piteşti, Craiova, Sinaia, Braşov, Bucureşti şi Constanţa.

În cuvintele organizatorilor,  Bianca Savu și Ioan Făt, ”finala turneului a fost una spectaculoasă și imprevizibilă, echipele s-au luptat cot la cot pentru trofeele aduse în cursă.

Felicitări câștigătorilor turneului, NA’VI, de la grupa de avansați, și echipei V4Fun, câștigătoare a premiului 1 la grupa de începători. Vă mulțumim tuturor, vă așteptăm la ediția următoare!”

Până acum avuseseră loc inițiative similare în Cluj (Volei2Give) și Sinaia (Volei4life), și, ca și aici, turneul HOPE a fost organizat în colaborare cu instituții de învățământ care au acceptat să pună sălile de sport la dispoziția organizatorilor.

În București, competiția a fost găzduită de Liceul Teoretic C.A. Rosetti, Școala Nr. 45 “Titu Maiorescu”, Școala nr. 164 și Școala Nr. 162.

Citeste si

Organizarea evenimentului s-a folosit de resurse minime, oferite prin parteneriate și voluntariat (staff-ul a fost format din voluntari cu abilităţi de arbitraj).

Echipele de amatori de volei s-au întrecut pentru premiile oferite de partenerii noștri (The PLOT, PRINTOTECA si INFINITY Trophy).

De asemenea, întregul demers a fost posibil datorită implicării sponsorilor noștri, care ne-au sprijinit cu drag cu toate cele necesare Tymbark (nectar), Isostar (kituri energizante), Octavian (fursecuri delicioase).

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!

Primește săptămânal resurse prin intermediul e-mail-ului!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top