Now Reading
Cel mai bun EU

Cel mai bun EU

clementina-anghelache-2023
Cel mai bun EU

Cel mai bun EU este un ideal pentru care multe femei depun eforturi în fiecare zi. Un obiectiv nobil și în egală măsură intimindant. Ce înseamnă cu adevărat cel mai bun EU? Privind pe rețelele de socializare, pare că ar trebui să fim promovate la locul de muncă la fiecare 6 luni, să călătorim în locuri exotice, să câștigăm maratoane și să gătim cu bucurie mese demne de Instagram alături de partenerii noștri fermecători și animăluțele noastre adorabile. #Binecuvântate, nu-i așa?

În căutarea celui mai bun EU am reușit să ajung în burn-out pentru că tot ce puteam să creez apelând la comparații venea la pachet cu un efort de a menține o imagine. Iar în acel efort, imaginea creată înceta să mai aibă sens, pentru mine. Într-un an i-am spus unei colege că am rămas în urmă cu viața mea.  Ea a râs și mi-a replicat cinic: Relax, asta e viața ta!
Am plecat acasă frântă de acea remarcă. Așa era viața mea: dezordonată, aglomerată, cu amânări și restanțe, cu sentimente de vină și de copleșire și presărate cu momente în care mă bucuram de viața de familie, de reușite profesionale fără ca totuși să simt că sunt vreodată ACOLO – în punctul de cel mai bun EU.
Am rămas fidelă căutărilor și mi-am creat obiceiul de a distila cel mai bun într-un sentiment, într-un spațiu din care să trăiesc fiecare zi, Odată cu această creație, de a trăi dintr-un spațiu a dispărut presiunea de a fi perfectă. A dispărut presiunea de a mă compara.
Pentru că dacă azi aleg să fiu BUCURIE sau ENERGIE sau CONECTARE, știu că sunt ale mele și sunt legate doar de trăirile mele. 

În această ediție vorbim mult despre longevitate, despre ce putem face să ne bucurăm de zilele reci de toamnă, pe canapea ne întâlnim cu Bianca Opriș iar în dosar ne analizăm la mijlocul vieții cu Silviu Dragomir. Și pentru că toamna vine cu un aer proaspăt, tot în noiembrie îi urăm succes noii noastre colege Crina Vințilă care debutează cu rubrica That GenZ Life și ne dezvăluie universul autentic ale generației Z.


Noiembrie Fericit!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top