Now Reading
Propunere indecentă

Propunere indecentă

clementina-anghelache-2023
Propunere indecenta

Probabil ai citit titlul și te-ai gândit la Robert Redford si Demi Moore, și poate că imaginaţia a zburat și mai departe. Februarie este privită de ceva vreme ca luna iubirii și gândul iar zboară la flori și cadouri frumos împachetate. De-a lungul celor 4 ani deja în care sunt publisherul revistei, am avut tot timpul dificultăţi în a aborda tematica acestei luni. Mă gândesc, oare ce este mai relevant pentru voi? Intimitatea, sexualitatea, aspectele relaţionale? Sunteţi pro sau contra Valentines? Vă place mai mult varianta românească a Dragobetelui?

Ei bine, de data asta luna februarie nu este despre asta. Pentru că deja în atmosferă se simte un entuziasm pentru acest nou an și o efervescenţă fără precedent în ceea ce privește transformarea personală, mi s-ar părea prea mult să dedicăm o lună întreagă unui subiect comercial. Relaţiile, intimitatea și sexualitatea nu sunt niciodată neglijate în Psychologies. Iar în această ediţie avem articolul Andreei Hrab, o premieră în revista tipărită, despre cum îţi dai seama ce să faci când el nu te caută, iar al Lianei Buzea ne antrenează pentru cum să ne bucurăm mai mult de sexualitatea noastră.

Ce voiam să spun cu propunerea indecentă? Ei, bine, mă gândeam la o provocare neobișnuită pentru luna februarie? Cum ar fi să trăiești această lună din perspectiva liniștii interioare?

Cel mai probabil vei veni cu explicaţii despre cât de agitat e totul în jur, despre lucrurile de făcut, despre griji, despre obiective… toate acele
lucruri care fac uneori un vacarm de nedescris în gândurile tale, care fac ca sângele să curgă repede prin vene, ca suprarenalele să elibereze
muuult, muult cortizon… Și poate vei gândi că e prea la început de an ca să dai timp liniștii interioare. Și că liniștea interioară e o preocupare de week-end sau de vacanţă.

Și totuși… accepţi provocarea?

Cum ar fi viaţa ta dacă ai avea liniște interioară? Cum ar fi alegerile tale? Dar relaţiile? Ai avea alte rezultate? Ce ar fi posibil dacă ai deveni într-o clipă maestră în arta liniștii interioare?

 

Aștept răspunsul tău la această întrebare pe adresa redacţiei [email protected] împreună cu o acţiune pe care știi că, dacă o faci,
liniștea interioară este mereu cu tine.

Om Shanti Om…
Pacea fie cu tine!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top