Now Reading
Ești bine, faci bine!

Ești bine, faci bine!

Revista Psychologies
ești-bine-faci-bine

Suntem cu toţii copleşiţi de activităţi zilnice solicitante, de responsabilităţile de la locul de muncă şi de mulţi alţi factori generatori de stres. Ne confruntăm fie cu o alimentație dezechilibrată, fie cu un efort excesiv, sau, dimpotrivă, cu un stil de viaţă sedentar, cu diete restrictive sau cu administrarea anumitor medicamente.

Starea noastră de bine este influențată de ceea ce facem de-a lungul unei zile, de activitățile pe care le desfășurăm de când ne trezim și până când se încheie ziua.

Pentru fiecare moment în care îți dorești să faci o schimbare sau cauți o soluție pentru a te simți mai bine și a face față mai ușor provocărilor zilnice, Nutriensa® poate fi „partenerul tău de drum.

Gama Nutriensa® reuneşte suplimente alimentare care susțin funcțiile fiziologice ale organismului, gândite special pentru fiecare sistem din organismul tău – digestiv, cardiovascular, imunitar, musculo-scheletic și articular sau sistemul nervos central.

În gama Nutriensa® regăseşti și suplimente alimentare adaptogene, care ajută corpul să se adapteze la stres sau produse destinate menținerii nivelului de vitamine și minerale din corp și care pot ajuta la păstrarea sănătății pielii (dermatologice).

Gama Nutriensa® cuprinde:

  • Equilibra® capsule – Combinația optimă de magneziu și vitamina B6
  • Fezivit C® capsule – Pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor
  • Fluxiv® gamă (comprimate, cremă tonică) – Pentru confortul și relaxarea picioarelor tale
  • Imunofix® comprimate – Pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar
  • Lejer® capsule – Combinație unică de extracte vegetale standardizate cu efect laxativ
  • Silithor® capsule – Formulă complexă ce acționează în ambele faze de detoxifiere hepatică
  • Simbiflora Forte, Simbiflora Complex, Simbiflora KidsMai mult decât probiotice
  • Soriso® comprimate – Pentru buna adaptare fizică și psihică
  • Sprinten® comprimate – Pentru sănătatea oaselor și articulațiilor

Nutriensa® este prelungirea firească a preocupării companiei Antibiotice pentru starea de bine și sănătate a comunității. Tot ceea ce face Nutriensa® este ca răspuns la nevoile oamenilor, în sprijinul și pentru binele acestora. Cu dăruire și precizie, investind suflet și toată știința acumulată în peste 65 de ani de experiență, am creat Nutriensa®, gamă de suplimente alimentare, care cuprinde produse cu formule inovatoare, cu ingrediente atent selectate, cu dozaje optime și extracte standardizate, asigurând astfel consumatorilor accesul la nutrienții necesari bunei funcționări a organismului.

Ai grijă de tine ca să fii bine. Atât de bine încât să poți da binele mai departe celor din jurul tău. Pentru că dacă eşti bine, faci bine.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top