Now Reading
Face Yoga – de la curiozitate la pasiune

Face Yoga – de la curiozitate la pasiune

daniela-betts
face-yoga-de-la-curiozitate-la-pasiune

Face Yoga este unica disciplină datorită căreia m-am regăsit și redescoperit în aceeași măsură. Totul a început în perioada de pandemie dintr-o simplă curiozitate și ulterior am ajuns să iubesc ceea ce fac.

Ce este Face Yoga?

Face Yoga este un mix între postura corpului și exerciții faciale care ajută la revitalizarea și tonifierea mușchilor faciali. Este o tehnică exclusivistă de a reversa timpul în favoarea noastră și ne ajută să scăpăm de ridurile create în timp din anumite motive, ca de exemplu:

  • obiceiuri nesănătoase de care nu ținem cont în viața de zi cu zi
  • stresul
  • vârsta
  • expunerea la razele ultraviolete, etc.

Face Yoga îmbină de asemenea excelent și tehnicile de respirație care aduc un aport extraordinar în relaxarea corpului și resetarea minții. Atunci când inspirăm și expiram adânc, circulația sângelui se intensifică,  ceea ce duce la o amplificare a dozei de oxigen și nutrienți la nivelul corpului nostru și al feței.

Conceptul Face Yoga Method are la bază esența „minte-trup-suflet” (concept fascinant în procesul de auto-descoperire pentru mine), acesta aducând o stare de armonie și echilibrul în viața mea. Ca urmare, nu are doar efecte benefice asupra feței, creează o relație echilibrată cu noi înșine, iar acest lucru se reflectă și asupra exteriorului nostru, chiar și atunci când ne privim în oglindă. Minunat, zic eu!

Citește articolul integral în ediția de mai a revistei Psychologies sau abonează-te și primește lunar cadourile pregătite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top