Now Reading
Psihoterapie pozitiva

Psihoterapie pozitiva

Revista Psychologies
Autor: Nossrat Peseschkian
Editura: Trei, 2008

Situatia bolnavului – si nu numai a bolnavului psihic – se aseamana in multe privinte cu cea a unui om care sta un timp indelungat intr-un singur picior.Psihoterapie pozitiva, Nossrat Peseschkian, Editura Trei
Situatia bolnavului – si nu numai a bolnavului psihic – se aseamana in multe privinte cu cea a unui om care sta un timp indelungat intr-un singur picior.

Dupa o vreme ii amortesc muschii, piciorul pe care se sprijina greutatea incepe sa il doara. El nu va mai fi in stare sa isi pastreze echilibrul. Si nu il va durea numai piciorul, intreaga musculatura va incepe, intr-o asemenea pozitie neobisnuita, sa se tensioneze si sa se crispeze. Apasarea dureroasa va deveni de nesuportat, omul va striga dupa ajutor.

Prof. Dr. Nossrat Peseschkian, fondatorul psihoterapiei pozitive, este autorul a 20 de carti de specialitate – dintre care Povesti orientale ca instrumente de psihoterapie a fost tradusa si in limba romana la Editura Trei – si intemeietorul Academiei Internationale pentru psihoterapie pozitiva si psihoterapie transculturala..

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top