Now Reading
Cum poți slăbi fară să faci niciun efort sau operație?

Cum poți slăbi fară să faci niciun efort sau operație?

maria-molocea
cum-poți-slăbi-fară-să-faci-niciun-efort-sau-operație

Deși în America este foarte populară, hipnoterapia este foarte puțin cunoscută în România. În cadrul hipnozei, se lucrează cu mintea inconștientă, cea care este responsabilă de emoțiile noastre, starea noastră interioară și senimentele pe care le avem.

În timpul hipnozei se accesează subconștientul, persoane devine relaxată și concentrată, răspunde mai mult la sugestii și poate învăța să își îmbunatățească comportamentul alimentar. Subconștientul este precum un dulap imens care poate înmagazina emoții, amintiri, frustrări, obiceiuri dar care, prin intermediul unei transe hipnotice, se poate reseta sau curăța creând noi aranjamente. Obiceiurile alimentare, foamea, dorința de a mânca, consumul excesiv de dulciuri, mâncatul în timpul nopții sunt dictate de subconștient.

În cadrul hipnoterapiei, se corectează imaginea de sine și se destructurează relația dintre comportamentul alimentar patologic și stările afective negative, se obține un autocontrol mai bun al stărilor emoționale, dorința de a mânca excesiv sau alimente interzise (pâine, dulciuri, băuturi carbogazoase) va disparea treptat și pentru totdeauna.

Mâncatul excesiv reprezintă un comportament patologic, care trebuie supus controlului voluntar si, din acest motiv, hipnoterapia poate da rezultate uimitoare. Dacă în cazul unei operații procesul pierderii în greutate este prea rapid, pielea are de suferit, își pierde din elasticitate și vitalitate, generând vergeturi și surplus.

În cadrul hipnoterapiei, pierderea în greutate este graduală (se pierd în jur de 7 kilograme pe lună) astfel pielea are timp să se refacă, să se hidrateze corespunzător, iar corpul are timpul necesar pentru a se obișnui cu noile schimbări.

Majoritatea persoanelor cu obezitate au făcut numeroase încercări nereușite de a scădea în greutate, fapt pentru care hipnoterapeutul va administra, în timpul transei, sugestii care să-l determine să ignore eșecurile anterioare și să se centreze pe soluții actuale. Tot prin intermediul sugestiilor hipnotice se va anihila anxietatea, stresul, neiubirea de sine, neacceptarea propriului corp, astfel încât să se creeze o stare de fericire și de relaxare totală.

Într-o minte liniștită se creează o nouă realitate. Iar prin orice rană pe care o ai, intră lumină. Toată suferința si durerea este creația minții noastre. Ceea ce crezi tu despre tine este, de fapt, sursa fricilor, a dubiilor, a tristeții, a suferințelor, a cauzelor bolilor, a instabilității și a nesiguranței. Lumea exterioară pe care o vezi tu se mișcă perfect, este oglinda gândurilor tale, ea face tot ce ai nevoie pentru ca tu să vezi tot ce este în mintea ta, în emoțiile tale.

Eul omenesc este o țesătură de percepții, iar percepțiile au atributul subiectivității. Lumea ta exterioară, corpul tău este o reflexie a lumiii tale interioare, o oglindă. De aceea este foarte important să schimbăm mintea, pentru a aduce schimbări corpului nostru.

Mintea este oglinda corpului nostru.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top