Now Reading
Tehnologii sofisticate de spa

Tehnologii sofisticate de spa

Avatar photo

In ziua de azi, spa-ul nu mai este doar tratament cu apa, asa cum se definea la inceputuri. Tehnologii foarte sofisticate sunt concepute pentru a face corpul sa se simta ca in pantecele mamei, dar si mai mult!

 

THALASSO CABIN CABINA DE SARE

Temperatura: 32°C; umiditate: 40%; pe baza de sare de Himalaya

Extrasa din mine aflate la o adancime de peste 1.000 de metri, sarea de Himalaya este considerata cea mai pura si cea mai sanatoasa sare de pe planeta. Cabina de sare permite acumularea, intr-o sesiune de aproximativ 20-30 minute, a efectelor benefice dobandite intr-o sedere de cateva zile in mediul marin. Peretii de sare satureaza aerul cu ioni negativi de calciu, magneziu, seleniu, iodsibrom, generand efecte benefice la nivelul sistemului respirator si asupra multor probleme de piele, cu imbunatatiri evidente asupra problemelor alergice.

O excelenta solutie de relaxare, deoarece ionii negativi, ce se emana in atmosfera, au rolul de a calma si regenera organismul. Terapia in salina stimuleaza imunitatea, previne aparitia racelilor, gripei si a alergiilor de sezon, trateaza afectiuni ale aparatului respirator (astm, bronsite, tuse tabagica, insuficienta respiratorie), cat si infectii ORL (amigdalite, sinuzite, otite, rinite), disfunctii ale tiroidei, insomnie si stres.

 

KERALA & SHIRODHARA

Inspirat din traditia ayurvedica, acest ritual presupune masajul fetei si al scalpului cu saculeti Kerala“ cu unt de cacao. Contribuie la relaxarea contractiilor faciale cauzate de stres si a

durerilor cervicale, reactiveaza punctele energetice, oxigeneaza epiderma, calmeaza tensiunea emotionala si fizica. Tratamentul se incheie cu un fir de ulei cald, ce este lasat sa curga pe mijlocul fruntii, in zona cunoscuta in Ayurveda sub numele de „al treilea ochi“, considerat fereastra sufletului.

 

MAGNETOTERAPIA

Magnetoterapia este alternativa eficace si sigura la medicamentele antinevralgice si antiinflamatorii, fara efecte secundare nedorite. Aceasta procedura are actiune bioregeneranta, antiinflamatorie, antiedem si antialergica. Efectele pozitive au fost intalnite si in tratarea contuziilor, in recuperarea dupa traumele musculo-articulare si in tratamentul afectiunilor reumatologice.

 

CO2 BATH

Este o metoda de reabilitare cardiovasculara pe baza de dioxid de carbon (CO2), utilizata pentru prevenirea si tratarea atacului de cord, in recuperarea postchirurgicala cardiaca si in alte afectiuni ale inimii.

CO2 este un gaz inodor si invizibil, parte din aerul pe care il respiram zi de zi, iar pe parcursul terapiei acesta este absorbit prin capilarele superficiale de la nivelul tegumentului.

Are o influenta pozitiva si de lunga durata asupra sistemelor cardiovascular, nervoscentral si asupra coagularii sangelui. Imbunatateste circulatia sangelui, scade tensiunea arteriala si induce o relaxare psihomotorie senzitiva. Ajuta la regenerarea celulara, reducand metabolitii acizi acumulati in celule, are efect trofic asupra muschilor (stimuleaza cresterea musculara ), pastreaza tonusul si impiedica imbatranirea prematura a pielii. (www.premier-spa.ro)

 

DERMOCELL EXPERT MICRODERMABRAZIUNE CU PULBERE DE DIAMANTE

Microdermabraziunea a fost initial un tratament de cosmetica faciala care presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive hipoalergenice suflate cu pulbere de diamant, obtinandu-se astfel eliminarea stratului cornos al tenului. Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara, si reechilibrarea fibrelor de elastina.

Efecte. Datorita microdermabraziunii, are loc o stimulare a productiei de celule noi, in acelasi timp accelerandu-se si productia de colagen si elastina. Aparatul Dermocell Expert ofera o gama variata de servicii eficiente: masaj transdermic anticelulitic, drenaj facial, slabit radical in centimetri, drenaj limfatic la nivel corporal, redefinirea siluetei, atenuarea ridurilor si redarea luminozitatii tenului.

 

CAPSULA SOUPLESSE SAUNA USCATA CU INFRAROSII

Capsula souplesse este o procedura confortabila si accesibila oricarui client. Indicata in special in tratamentele anticelulitice, capsula souplesse are drept scop indepartarea celulitei si redarea fermitatii pielii. Actiunea sa perfect targetata asigura efectul de remodelare corporala similar unui antrenament fizic complex. Sauna uscata reduce nivelul de deshidratare, eliminandu-se doar ceea ce este toxic pentru organism. Se pierd circa 500-700g/sedinta.

 

ULTRAFIT VACUUM

Functiile vacuum-ului ultra fit:

Anticelulitic – elimina aspectul de „coaja de portocala“ al pielii; antiedeme – elasticizeaza tesuturile; activeaza circulatia limfatica prin efectul de drenaj limfatic – elimina apa din tesuturi; accelereaza circulatia sangvina, regenereaza tonusul pielii „obosite“; la nivel neurologic, imbunatateste procesul de reflex; realizeaza la nivelul pielii o fina exfoliere, eliminand celulele moarte.

 

RADIOFRECVENTA CRESTEREA PRODUCTIEI DE COLAGEN

Are doua efecte principale: termopoliza selectiva (arderea graduala a grasimilor stocate). Temperatura de la suprafata pielii este de 40° – 42° C. Aceasta caldura determina topirea grasimilor stocate in adipocite, dar este selectiva, pentru ca actioneaza, in primul rand, pe adipocitele (celule grase) cu volum mare de grasimi si mai putin pe cele cu volum mai mic, astfel incat va diminua aspectul de „coaja de portocala“, toate celulele devenind egale in volum.

Reconstructia unei noi retele de colagen. Temperatura mare din interiorul tesuturilor determina o crestere a sintezei de colagen endogen (intern). Acest colagen (sub forma de fibra) migreaza spre epiderma, realizand o fibroconstrictie (ca si vasoconstrictie) – strangand ca un corset tot tesutul adipos si muscular. Rezultatul este compactarea tesuturilor pe baza efectului de incorsetare. Efectul este vizibil si continua inca cateva ore de la incheierea tratamentului in zona „lucrata“. Tratamentul se poate aplica pe toate zonele cu probleme de grasime. (www.lelotusbleu.ro)

 

LIPO DRAINAGE 3D

Are actiune initiala de detoxifiere, urmata apoi de declansarea lipolizei, favorizata de ingredientii activi: Sculptosane, Redulite, castan porcesc, palminaria palmata.Acest tratament actioneaza pentru eliminarea deseurilor metabolice, arde grasimile acumulate in depozite, hidrateaza si revitalizeaza epiderma, favorizand pierderea in volum si greutate.

Lipo Drainage 3D se executa la rece, masajul cu manusi de la frigider, masca rece, impachetare cu bandaje reci. Socul termic scurt si controlat ajuta organismul sa-si regaseasca echilibrul, elimina stresul si consecintele sale, reduce celulita si greutatea corporala, stimuleaza sistemul imunitar, regleaza activitatea hormonala si metabolismul. (www.synergydayspa.ro).

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top