Now Reading
Ce spune pijamaua despre personalitatea ta în cuplu?

Ce spune pijamaua despre personalitatea ta în cuplu?

Revista Psychologies
ce-spune-pijamaua-despre-personalitatea-ta-în-cuplu

Știai că preferințele tale în materie pijamale ar putea dezvălui câteva dintre trăsăturile tale de personalitate? Fie că iubești confortul și alegi întotdeauna pijamalele de bumbac, ești mai tradiționalistă și preferi cămășile de noapte din satin sau alegi să nu porți nimic, toate aceste aspecte spun ceva despre caracterul tău și influența în cuplu.

1. Pijamalele cosy indică nostalgia

Purtarea unei pijamale dama, în special a celor care conțin imprimeuri cu desene animate sau personajele preferate din copilărie, poate indica faptul că ești o persoană nostalgică. Familia este pe primul loc, iar loialitatea și integritatea reprezintă trăsături-cheie ale personalității.

2. Seturile mătăsoase arată ambiția

Purtarea cămășilor de noapte sau a unor pijamale satin pot indica faptul că ești motivată și ambițioasă să obții mai mult în viață și să îți depășești status quo-ul. Poți pune cariera pe primul loc, punând un accent mai puternic pe carieră decât pe fericire.

astratex-pijamale-satin

3. Pijamalele cu nasturi indică prețuirea sănătății

pijama barbati cu nasturi poate indica faptul că îți prețuiești sănătatea și igiena. Manifești abilități puternice de organizare, însă în același timp, te temi pentru lipsa de control asupra anumitor situații.

4. Neglijeurile arată preferința de a fi în centrul atenției

Un neglijeu poate indica faptul că ești concentrată pe iubirea de sine, încrederea în tine și eforturile de a obține recunoaștere pentru realizările tale în viață. Cel mai probabil, îți vei găsi mângâierea în a fi în centrul atenției.

5. Halatele de baie indică lipsa încrederii

Un halat de baie poate indica că nu ai încredere în viața personală. Cauți un strat protector care te va ține departe de problemele care te îngrijorează. Ai nevoie adesea de validarea celor din jurul tău și încerci să pui dorințele celorlalți pe primul plan.

6. Un tricou oversized arată încredere și spirit liber

Un tricou supradimensionat poate indica faptul că ești o persoană cu spirit liber, căreia nu îi lipsește încrederea. Confortabil în propria piele, obiectivele tale sunt să trăiești viața în condițiile impuse de tine.

astratex-pijamale-dama

7. Dormi nud? Ești o persoană întreprinzătoare

A dormi gol poate indica că te afli într-un stadiu de mulțumire cu viața ta. Mulți dintre cei care dorm goi nu se tem de judecată și își prețuiesc propriile opinii mai mult decât ale celorlalți. Ai o relație fantastică cu partenerul tău.

Însă, pentru a te bucura de un somn de calitate în fiecare noapte, alege pijamalele care îți oferă cel mai mult confort și optează pentru materialul care se simte cel mai bine pe pielea ta. Lâna poate fi o alegere bună pentru lunile de iarnă, bumbacul te va răcori în lunile călduroase de vară, în timp ce satinul este un material bun pentru controlul temperaturii corpului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top