Now Reading
Cele 12 luni ale fericirii într-un calenDAR personalizat

Cele 12 luni ale fericirii într-un calenDAR personalizat

Revista Psychologies
cele-12-luni-ale-fericirii-într-un-calenDAR-personalizat

Fotografiile ne aduc bucurie, şi probabil şi tu ca şi mine, de când au apărut telefoanele cu camere performante faci mult mai multe fotografii. Este mult mai uşor să captezi spiritul momentului şi să documentezi fiecare amintire, pentru ca apoi când le revezi sa retrăieşti bucuria. Iar bucuria creşte atunci când o împărtăşeşti cu cei dragi. Iar la final sau început de an putem găsi multe ocazii să împărţim bucurie, prin daruri, simbolurile sărbătorii şi aprecierii.

Un dar apropie oamenii şi îi conectează. Este o reprezentare a afecţiunii şi iubirii pe care o purtăm oamenilor cu care ne petrecem viaţa, iar evocarea sentimentelor de recunoştinţă este praful magic care face darurile atât de speciale. Doar simpla cumpărare a unui cadou nu ne este suficientă pentru că noi oamenii umplem lucrurile de semnificaţie, iar când alegem un cadou ne dorim ca sentimentul împărtăşit să rămână pentru totdeauna.

Un cadou personalizat devine o dovadă că ai pus ceva din tine în gestul de a oferi un dar. Şi pentru că ne dorim zâmbete care să dureze, tradiţionalul calendar redevine interesant. Avem nevoie să ne simţim bine cu noi. Şi întotdeauna ne bucurăm când ne dăm seama că suntem importanţi pentru ceilalţi. Este un sentiment pozitiv şi necesar. Într-o lume mare, ne putem simţi pierduţi, iar fotografiile ne ajută să ne conectăm sau reconectăm la lucrurile importante pentru noi.

Gretchen Rubin, autorea Happiness Project ne dă motive să folosim fotografiile mai mult în viaţa noastră: ne amintesc de oameni, activităţi şi locuri pe care le iubim, ne ajută să ne amintim momentele fericite, o imagine poate până la un punct să înlocuiască un lucru pentru că a ne uita la o imagine ne creează acelaşi sentiment ca obiectul în sine, fotografiile ne cresc creativitatea şi pot fi un bun jurnal al momentelor fericite. Poate te gândeai la un anumit cadou pentru finalul sau începutul anului şi sigur este ceva ce este util şi va fi apreciat. Îţi poţi lua însă un timp să
alegi câteva dintre cele mai reuşite fotografii şi să realizezi un calenDAR personalizat şi astfel vei dărui cel puţin douăsprezece zâmbete într-un calendar al fericirii.

Îl poţi crea în doar câteva momente pe www.calendarul-tau.ro, chiar şi de pe mobil, apoi în doar 2 zile îl trimitem la adresă prin curier.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top