Now Reading
De ce merită să vizitați cel puțin odată în viață Bali?

De ce merită să vizitați cel puțin odată în viață Bali?

Revista Psychologies
de-ce-merită-să-vizitați-cel-puțin-odată-în-viață-bali

În cazul în care vă planificați următoarea vacanță și căutați cele mai atractive oferte de vacanţe exotice, în mod evident trebuie să luați în considerare un sejur în Bali.

În cazul în care vă planificați următoarea vacanță și căutați cele mai atractive oferte de vacanţe exotice, în mod evident trebuie să luați în considerare un sejur în Bali.

Agențiile de turism  vin în întâmpinarea dvs. cu bilete de avion la prețuri reduse, iar cazarea are de asemenea prețuri foarte atractive, mai ales acum că încă ne aflăm în pandemie, iar destinațiile de vacanță care cândva le erau ușor accesibile doar oamenilor cu bani mulți, acum sunt accesibile pentru aproape toată lumea.

Cu siguranță Bali este o destinație de vacanță de lux, iar acum aveți posibilitatea de a ajunge aici la prețuri super atractive. Puteți vedea plantații de orez sau plantații de ceai, puteți de asemenea să vizitați diferitele temple, puteți fi martori la cele mai frumoase apusuri de soare, și vă puteți bucura de cele mai frumoase plaje din lume. În continuare vă prezentăm unele dintre cele mai frumoase plaje de aici:

Plaja Kuta

Plaja Kuta este cea mai renumită din Bali, fiind acoperită cu nisip fin. Aici sosesc turiști din toate colţurile lumii, atrași fiind de viața de noapte. De asemenea, această plajă este ideală pentru cei pasionați de surfing, dar și pentru iubitorii de înot sau pentru cei care pur și simplu își doresc să se relaxeze.

Nusa Dua Beach

Această plajă este faimoasă datorită peisajelor sale incredibile, cu apele albastre și limpezi în care turiștii pot înota sau pot practica diferite sporturi de apă. Aici nisipul este alb și foarte curat, iar hotelurile de lux sunt înconjurate de palmieri, și oferă toate facilitățile pentru familiile care au copii.

Seminyak Beach 

Situată în stațiunea Seminyak și întinsă pe aproximativ 5 km, Seminyak Beach este una dintre cele mai apreciate plaje ale insulei Bali. Există diferite restaurante, baruri și boutique-uri aici, iar turiștii pot închiria diferite echipamente pentru a practica sporturile acvatice. Pentru surferi se poate spune că această plajă este un adevărat paradis.

Plaja Sanur

Pentru familiile cu copii care își doresc un sejur în Bali, nu există o opțiune mai bună decât plaja Sanur, unde se pot bucura de o fâșie de 5 km de nisip alb. Aici atmosfera este mult mai liniștită decât pe Plaja Kuta, de exemplu. Valurile sunt mici, nu se poate face surf aici, dar pentru familiile cu copii sau pentru tinerii îndrăgostiți care își doresc să se bucure de o plimbare romantică pentru a vedea apusul soarelui, această plajă este perfectă.

Balian Beach

Pentru pasionații de surf Balian Beach reprezintă destinația ideală. Aici valurile sunt perfecte, iar majoritatea turiștilor practică surfingul încă de la primele ore ale dimineții. Dunele de nisip negru, vulcanic, sunt și ele foarte interesante și contribuie la atmosfera liniștită a plajei.

Acestea sunt așadar, câteva dintre cele mai frumoase paje din Bali. Cu siguranță dacă vă planificați vacanța, merită să luați în considerare un sejur în Bali, și să petreceți timpul pe una dintre aceste plaje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top