Now Reading
Horoscopul lunii Septembrie. Cum trec zodiile prin prima lună de toamnă?

Horoscopul lunii Septembrie. Cum trec zodiile prin prima lună de toamnă?

mihaela-totir2
horoscopul-lunii-septembrie-cum-trec-zodiile-prin-prima-lună-de-toamnă

Prima lună de toamnă și-a intrat în drepturi și o dată cu ea și noile provocări pentru fiecare zodie în parte. Ce ne rezervă astrele în septembrie, ne explică astrologul Mihaela Totir.

Berbec: Sănătatea este în centrul atenției pentru nativii Berbec care sunt foarte activi. Ai multă energie de consumat și simți nevoia să faci efort fizic. Partea bună e că toate aceste acțiuni în care te implici îți aduc rezultate și, drept urmare, starea de bine și vitalitatea cresc. De asemenea, este o lună bună pentru a-ți stabili obiective profesionale sau să te implici în acțiuni de voluntariat. Mijlocul lunii îți aduce vești bune despre bani: fie recuperezi niște bani împrumuți mai demult, fie o compensare ca urmare a unor plăți făcute în avans (e.g. returnare TVA). În jurul datei de 21 Septembrie (Luna Plină în Pești) resimți oboseala psihică și cauți liniște și odihnă. Chiar simți nevoia să te retragi și să iei o pauză de la socializare. Spre finalul lunii poți avea parte de surprize, sunt favorizate dezvăluirea unor lucruri mai puțin știute despre anumiți oameni din jurul tău.

Taur: Ai parte de o lună romantică, sentimentală, dar și creativă. Începutul lunii îți aduce șansa de a-ți seta noi intenții legate de ce dorești să faci mai departe, ce proiecte de suflet vrei să începi, dar care să îți aducă bucurie, distracție și agreabilitate, pe lângă efort. În jurul datei de 15 Septembrie devii mult mai activă, te organizezi mai ușor și treci la acțiune concretă. Este un moment bun să îți reevaluezi obiceiurile alimentare și să incluzi elemente noi în rutină, menite să îți crească vitalitatea. Luna Plină din Pești din data de 21 Septembrie îți aduce șansa unor noi conexiuni, prieteni și anturaje, grupuri la care ești invitată să te alături. Finalul lunii, odată cu retrogradarea lui Mercur, aduce în prim plan reîntâlnirea cu o situație similară din trecut, cel mai probabil legată de interacțiunile cu colegii de serviciu. Totodată, ai șansa să te bucuri și de informații noi care îți aduc clarificări, eliberări, vindecare.

Gemeni: Pentru tine va fi o lună cu adevărat interesantă întrucât Mercur, guvernatorul tău, va intra în retrogradare pe data de 28 Septembrie. Revenind la începutul lunii, în jurul datei de 7 Septembrie, ești încurajată să îți setezi intenții legate de casă, cămin și familie. Întrebările te pot ajuta să aduci clarificări acolo unde nu ești sigură. Ce persoane din jurul tău îți creează sentimentul de familie? Azi, aici și acum, ce înseamnă familie pentru tine? Alături de cine te simți în siguranță? Pe parcursul lunii, primești vești bune de la serviciu, poate un mic bonus pe care îl investești în terapii pentru corp sub formă de răsfăț (masaje, aromaterapie). După 15 Septembrie energia se canalizează spre pasiuni, distracție, creativitate și proiecte de suflet. Luna Plină în Pești din 21 Septembrie îți aduce un plus de conexiune care te ajută să te (re)conectezi cu oameni importanți din viața ta. Finalul lunii îți aduce un plus de pasiune în relațiile romantice. Dacă ești între relații, există șansa să îți întâlnești partenerul mult visat.

Rac: Luna Nouă din Fecioara din 7 Septembrie îți aduce un spirit proactiv în tot ce ține de comunicare, transmitere de mesaje, studii sau deplasări scurte. Dacă ai pe „to do list” tot felul de comisioane în așteptare, prima jumătate a lunii te susține să le rezolvi rapid și eficient. Mutarea lui Venus în Scoprion din 11 Septembrie îți aduce o stare de bine, cauți distracția, simți nevoia să ieși în evidență, iar feedbackul pozitiv pe care îl primești te încurajează să dai tot ce ai mai bun. Spre finalul lunii te ocupi de casă, poți să renovezi, să schimbi mobila sau decorațiunile. Luna Plină din 21 Septembrie îți aduce multă compasiune față de oamenii pe care îi ai aproape. Ai parte de conștientizări și de înțelegeri ce te conduc spre un nivel mai înalt în conștiință. De asemenea, poți să culegi roadele unei interacțiuni cu străinii sau care au legătură cu străinătatea (se poate confirma un proiect, admiterea la studii în afara, după caz).

Leu: Banii, talentele și valoarea personală sunt focusul tău în aceasta lună. Luna Nouă din 7 Septembrie te încurajează să-ți setezi intenții legate de bani și modul în care îți poți valorifica munca. Stabilitatea este ceea ce urmăresti și nu te lași până nu o obții. La mijlocul lunii te întâlnești cu sentimente de nostalgie legate de casă, familie, părinți. Ai și tu gânduri de renovare, rearanjare sau chiar renovarea casei, poate chiar cea părintească. Luna Plină din 21 Septembrie este despre reglări karmice, transformări, dar și despre o ajustare a poziției de putere. Pot fi multe resentimente acolo care cer iertare și detașare. Până la finalul lunii ești forțată de împrejurări să revizuiești tot felul de relații în care nu te mai regăsești. Îți recomand atenție, prudență și blândețe întrucât ai tendința de a deveni ironică și sarcastică. Te poți concentra pe elaborarea de materiale scrise, cursuri online sau orice are de-a face cu arta cuvântului.

Fecioară: La fel ca Gemenii, te bucuri de o lună interesantă întrucât ești sub guvernarea lui Mercur. Luna Nouă din 7 Septembrie se petrece acasă la tine și îți aduce șansa unor noi începuturi, te bucuri de un boost de energie pentru a te recrea așa cum îți dorești. Este momentul potrivit de a pune atenția pe tine, a te răsfăța, a-ți recunoaște identitatea și acele lucruri care se mulează pe tine și personalitatea ta. Mijlocul lunii îți mută atenția pe bani, valoare personală și stima de sine. Reinventarea de la începutul lunii te face conștientă de propria valoare care acum se cere monetizată cum se cuvine. Luna Plină din 21 Septembrie îți aduce închideri de proiecte, relații, asocieri, parteneriate care nu mai sunt de actualitate lăsând loc pentru altele noi, care să te conducă la „next level”.

Balantă: Și pentru tine luna va fi una interesantă întrucât Mercur retrogradează la tine acasă. Luna Nouă din 7 Septembrie îți aduce o stare de izolare care te împinge la introspecție, te îndreaptă spre interior, la lucrurile pe care le simți, dar nu le vezi. Acele stări pe care nu le-ai explorat suficient până acum, mai ales cele care țin de emoțional. După 10 Septembrie, poți primi sume de bani la care nu te așteaptai sub formă de bonus sau alte beneficii. Ideea e că te bucură foarte mult astfel de daruri. De asemenea, atenția ta se concentrează pe a face ceea ce îți place, și poți monetiza. Jumătatea lunii îți aduce un boost de energie de care te vei bucura și după finalul lunii Septembrie. Ai ințiativă, ești proactivă, treci la acțiune și pui lucrurile în mișcare. Te surprinzi pe tine însăți și îi surprinzi și pe cei din jur cu pofta ta de „a face”. Luna Plină din Pești îți aduce răspunsuri și conștientizări despre corpul tău și starea de bine. De asemenea, poți primi un răspuns legat de un proiect profesional. Finalul lunii, prin retrogradarea lui Mercur, te reîntoarce către interior, încurajând introspecțiile.

Scorpion: Luna Nouă din 7 Septembrie se întâmplă în domeniul de viață ce guvernează prietenii, anturajul și planurile de viitor. Prezența lui Marte acolo te îndeamnă să treci la acțiune, să fii proactivă și să inviți oamenii la socializare. Dezbateri, discuții de idei și explorarea conceptelor îți hrănesc sufletul. Începând cu 11 Septembrie Venus tranzitează Scorpionul, iar ție îți aduce un plus de strălucire, poftă de viață, stare de bine și chiar bani sau diferite beneficii. Luna Plină din 21 Septembrie îți aduce răspunsuri și conștientizări legate de autenticitate, dar și de leadershipul personal. În centrul atenției o să fie și relația pe care o ai cu copiii și/ sau copilul interior. Finalul lunii îți aduce o răscolire și o revizuire a unor situații pe care le credeai încheiate, dar care se dovedesc a nu fi.

Săgetator: Luna Noua din 7 septembrie se întâmplă în casa carierei care vine cu vești bune de la locul de muncă. Fie că vorbim de oportunități, propuneri de avansare și recunoaștere, fie îți găsești un nou angajator care să îți ofere această recunoaștere de care ai nevoie. Mutarea lui Venus în Scorpion te îndeamnă să ai mai multă încredere în intuiția ta și în mesajele pe care le primești în diferite forme nepalpabile (senzații, vise, instincte, vocea interioară). A doua jumătate a lunii este despre viitor, despre oameni noi, diferiți, dar și noi forme de a socializa. Anturajul este cel care te îmbogățește prin ideile și conceptele pe care le aduc în plus. Luna Plină din 21 Septembrie te duce cu gândul acasă, la părinți, copilărie, strămoși. Ai nevoie să simți această continuitate pe care o creează în diferite forme: restaurarea unei case vechi, vizitarea părinților/ locurilor natale sau savurarea unui fel de mâncare preferat în copilărie.

Capricorn: Luna Nouă din 7 Septembrie se petrece în Casa 9 pentru tine. Îți aduce posibilități noi legate de călătorii, străinătate, studii, dar și creștere spirituală. Se cere mai mult sens în viața ta, sens pe care îl poți dobândi prin studii, cărți sau discuții cu oameni învățați. De la jumătatea lunii devine activă Casa carierei prin prezența lui Marte care aduce un plus de energie și îndrăzneală în a-ți exprima punctul de vedere. În ultima vreme, Capricornii au stat puțin în spate și este acum momentul pentru tine să ieși în față și să îți susții ideile. Luna Plină din Pești din 21 Septembrie îți aduce un plus de intuiție, încredere în ceea ce nu vezi (încă!), mesaje care îți apar în vis sau diferite sincronicități cu care te tot întâlnești. Finalul lunii îți readuce în atenție domeniul profesional, te simți încurajată să te exprimi mai mult și capeți, astfel, încredere în forțele și contribuția care ești.

Vărsător: Luna Nouă din 7 Septembrie îți aduce conștientizări legate de bani și chiar feluri noi de a-i investi, astfel încât să se înmulțească singuri. Banii! Este și un moment de intimitate, de retragere, de înțelegere a unor emoții și sentimente vechi, resentimente care te țin blocată și de care vrei acum să te eliberezi. După 11 Septembrie, prezența lui Venus în Casa 9 îți poate aduce noi oportunități care să te propulseze în față, să fii remarcată și chiar să te bucure. Aceste ieșiri în față vor fi susținute și de Marte începând cu 15 Septembrie iar fenomenul poate lua o amploare mai mare decât îți imaginezi: călătorii, studii în afară și chiar oportunități profesionale în afara țării (e.g. detașări, schimb de experiențe). Luna Plină din 21 Septembrie îți aduce un plus de blândețe și compasiune, dar și niște bani ca recunoaștere a muncii și efortului depus până acum. Finalul lunii readuce în atenție nevoia de sens și de direcție în viață. Hint: este posibil deja să te fi întâlnit cu aceste răspunsuri, acum trebuie doar să le recunoști ca fiind acelea.

Pești: Luna Nouă din Fecioară se întâmpla în casa relațiilor pentru tine (Fecioara fiind semnul de vizavi). Prezența lui Marte acolo te îndeamnă să direcționezi multă energie în acest domeniu, să dezvolți parteneriate și relații care să aducă beneficii ambelor părți implicate. Venus din Scorpion îți aduce un plus de pasiune și nevoia de cunoaștere și explorare. Poți simți nevoia să pleci într-un concediu mai lung, un pelerinaj sau studii care îți pot crește nivelul de cunoștințe. După jumătatea lunii, Marte se mută în Balanță și pot să apară cheltuieli indirecte dar și parteneri cu care să faci investiții foarte bune și să asiguri, astfel, o creștere financiară pe termen scurt. Luna Plină din 21 Septembrie se petrece la tine acasă și îți cere un plus de intuiție, încredere în ce nu vezi și mai ales în mesajele pe care le primești, prin toate simțurile. Atenție, poate fi un moment de încărcare emoțională foarte mare. Finalul lunii îți aduce și eliberare de resentimente și momente vindecătoare (de traume foarte vechi, chiar transgeneraționale).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top