Now Reading
3 tipuri de coliere care vor înlocui cu succes chokerul în 2017

3 tipuri de coliere care vor înlocui cu succes chokerul în 2017

Avatar photo

Cu siguranță nu ai putut ignora invazia de chokere din oraș din ultimul an: de la coliere basic, din catifea, la cele tip plasă sau chiar cele ornate cu diamante, orice tipă pe care o cunoști are cel puțin un astfel de accesoriu! Însă ce se întâmplă atunci când o astfel de piesă – menită să te pună în valoare -, devine una basic, ori chiar banală? Ei bine, poți apela cu încredere la unul din cele 3 tipuri de coliere care ne-au atras atenția sezonul acesta!

 

Colierul edgy

Nu este nicio noutate faptul că iubim colierele cu pandantiv, așadar nici colierul edgy nu ar trebui să șocheze în vreun fel. Edgy, căci este ușor rock’n’roll, ușor misterios și chiar ușor vintage. Și nu, nu-ți face griji că nu se pretează unui stil mai feminin, căci merge de minune atât cu ținute all-black, cât și cu rochii înflorate!

 

Colier Mooncast by Monica Bârlădeanu, DepartmentStore.ro

 

Colierul statement

Suprasaturat, supradimensionat și decorat cu fel și fel de elemente cool, colierul statement este pur și simplu irezistibil. Alege unul extrem de colorat, unul plin cu pietre sau aplicații strălucitoare, ori chiar unul confecționat din materiale mai puțin comune, precum panglicile.

Colier Mango, DepartmentStore.ro

 

Colierul foarte, foarte lung

Adică exact opusul unui choker! Ne-am îndrăgostit de acest colier atunci când am observat cât de ușor poate fi integrat în orice tip de ținută. Fie că vorbim de o cămașă în carouri relaxată și o pereche de blugi drepți, fie de o rochie de seară din mătase, un lucru e sigur: colierul lung va fi de-acum înainte alegerea noastră go-to!

Colier Mango, www.departmentstore.ro

 

Pentru și mai multă inspirație, editorii ELLE te așteaptă pe DepartmentStore.ro cu idei de styling proaspete și propuneri fashion&beauty îndrăznețe!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top