Now Reading
AdLittera a lansat cea de-a doua editie a concursului literar pentru amatori ’Incubatorul de condeie”

AdLittera a lansat cea de-a doua editie a concursului literar pentru amatori ’Incubatorul de condeie”

Revista Psychologies


Concursul este structurat pe doua sectiuni – Poezie si Proza scurta.

Vor fi premiate in data de 19 noiembrie a.c., intr-un cadru festiv, cele mai creative, originale si inovative lucrari. Juriul este compus din scriitori profesionisti, din specialisti in comunicare si din „condeiele” care s-au facut remarcate la editia anterioara a concursului.

Creatiile premiate vor fi publicate in Antologia IDC de catre editurile partenere ale AdLittera. La a II-a editie, premiul special este asigurarea unui loc in Tabara de creatie „DeBOOT CAMP IDC”, ce va fi organizata in vara anului 2012.

In paralel cu desfasurarea concursului, scriitorii amatori inscrisi in concurs vor putea participa in fiecare sambata, in perioada 1 octombrie-12 noiembrie a.c., la Bucuresti, la o serie de ateliere de creatie literara, coordoonate de scriitoarea Monica Ramirez.

De asemenea, in paralel, vor fi organizate si concursuri literare pe retelele de socializare Facebook precum si pe Google+ pentru castigarea participarii la aceste atelierele creative.

AdLittera este un proiect cultural, indeplinind functiile unei agentii culturale, toate programele sale avand componente de educare prin cultura si prin arta. Proiectul promoveaza si dezvolta campanii de cultura literara si cauta surse de finantare pentru proiecte editoriale.

Conceptul, planificarea actiunilor si comunicarea publica sunt gestionate de catre d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuala.

Fundatia pentru Tineret DANUBIUS  este organizatia care a pus la dispozitie platforma organizarii competitiei.

Mai multe informatii despre concurs pot fi accesate la adresa http://idc.adlittera.com.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top