Now Reading
AQUA MARIS – produse naturale pentru nas si gat

AQUA MARIS – produse naturale pentru nas si gat

Revista Psychologies

Produsele AQUA MARIS sunt destinate intregii familii, atat celor mici cat si celor mari.

Gama Aqua Maris contine: spray nazal pentru nou-nascuti, copii si adulti, picaturile nazale pentru copiii aflati in primele zile de viata, crema nazala si spray-ul pentru gat destinat adultilor, fara conservanti si aditivi, astfel ca toti se vor bucura de efectele benefice ale apei din Marea Adriatica.

Picaturile nazale sunt ideale pentru igiena zilnica a cavitatii nazale la copiii aflati in primele zile de viata. Impuritatile se indeparteaza cu usurinta datorita dispozitivului creat special pentru nasul copilului, iar aplicatorul pompei contine un sistem antibacterian ce previne contaminarea.
Pret recomandat 21.90 lei

AQUA MARIS - produse naturale pentru nas si gatUn alt produs necesar pentru igiena zilnica a cavitatii nazale este spray-ul nazal destinat nou-nascutilor, copiilor si adultilor. Acesta purifica si umecteaza mucoasa nazala si poate fi folosit de mai multe ori pe zi in cazul unor mari cantitati de secretii nazale.
Pret recomandat 22.90 lei

Crema nazala este imbogatita cu vitaminele A si E si ajuta la ingrijirea si protectia pielii sensibile a nasului, previne distrugerea ei din cauza stergerii frecvente a nasului si ajuta la regenerarea celei distruse. Poate fi folosit, de asemenea, pentru toate varstele.
Pret recomandat 16.50lei

Spray-ul de gat pentru adulti este destinat igienei orale si poate fi folosit in cazul simptomelor de gura si gat uscat, ca ajutor pentru tratarea inflamatiei acute si cronice a cavitatii orale si a gatului, dar si dupa interventii chirurgicale in cavitatea orala, gat sau in caz de amigdalectomie.
Pret recomandat 25.50 lei

Produsele din gama Aquamaris pot fi gasite in farmaciile si drogheriile din toata tara

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top