Now Reading
Artista irlandeză Mary Dillon va preda la Școala de Artă și Design Botanic Cembra din Brașov

Artista irlandeză Mary Dillon va preda la Școala de Artă și Design Botanic Cembra din Brașov

Revista Psychologies
artista-irlandeză-mary-dillon-va-preda-la-școala-de-artă-și-design-botanic-cembra-din-brașov

Celebra artistă Mary Dillon va susține un workshop intensiv de ilustrație botanică intitulat Warm and Rich – Painting the Seasonal Palette of Autumn”, în perioada 18-21 noiembrie la Brașov, la Cembra Art School.

Mary Dillon este artist botanic, membru și co-fondator al Irish Society of Botanical Artists, iar lucrările ei sunt recunoscute la nivel internațional. Mary preferă reprezentările detaliate, în stil naturalist, cu o mare acuratețe a culorii și a formei. Artista are, de asemenea, o experiență didactică îndelungată, iar orice ocazie de a-și împărtăși cunoștințele și de a stimula interesul oamenilor pentru artă îi aduc un sentiment de împlinire profesională.

În luna noiembrie, Mary Dillon vine la Școala de Artă și Design Botanic Cembra în calitate de lector invitat, pentru a susține, timp de 4 zile, un workshop integrat în cursul de ilustrație.

mary-dillon

Workshopul găzduit de Școala de Artă și Design Botanic Cembra este intitulat Warm and Rich – Painting the Seasonal Palette of Autumn. Cu predare în limba engleză, atelierul este dedicat cursanților la orice nivel de instruire care doresc să exploreze teme și tehnici de acuarelă în ilustrația botanică.

Vârsta minimă de acces la workshop este de 14 ani.

Înscrierile se fac până în data de 10 noiembrie inclusiv, pe website-ul Școlii Cembra: https://cembraartschool.com/produs/cursuri-scurte/workshop-de-ilustratie-cu-mary-dillon/

Pentru mai multe informații, puteți contacta echipa Cembra Art la adresa de email: [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top