Now Reading
AUTOR – targ de bijuterie contemporana – 17-18 mai, Sala Dalles

AUTOR – targ de bijuterie contemporana – 17-18 mai, Sala Dalles

Revista Psychologies

Weekendul 16- 17 mai va fi atat de efervescent si de intesat de evenimente si locuri interesante de explorat incat cu siguranta nu te vei plictisi!

Unul dintre aceste evenimente este Autor, targul de bijuterie contemporana de la sala Dalles, ajuns acum la a 11-aditie, care se anunta a fi una extrem de animata.

Astfel, din cei peste 60 de expozanti, mai bine de o treime sunt internationali – vor veni designeri din Franta, Spania, Bulgaria, Italia, Marea Britanie, Columbia chiar si enumerarea poate continua.

Mai mult, pentru prima data in istoria de 6 ani a evenimentului, una dintre cele mai prestigioase scoli de bijuterie contemporana, Alchimia Florenta, va participa cu propria selectie de piese, iar o alta premiera este participarea la Autor a unei faimoase galerii de bijuterie contemporana din Barcelona, La Basilica, cu proiectul artistic Blossom.

Si daca tot e sa vorbim despre noutati, la editia din 17-18 mai, Autor se prezinta in lume si cu cel mai mare numar de premii oferite designerilor participanti, de la premiul acordat de revista ELLE designerului selectat de echipa chiar in cadrul evenimentului pana la premiul AAA – Autor Awesome Award, acordat de juriul international designerului cu cea mai buna colectie/piesa, care consta intr-un curs intensiv de doua saptamani la scoala de bijuterie contemporana din Florenta Le Arti Orafe.

In plus, la fata locului o sa descoperi o amenajare custom made realizata de arhitectul Attila Kim, bloggeri specializati pe bijuterie, o camera de joaca pentru copii si o multime de alte surprize – toate ingredientele unui weekend amuzant, artistic, surprinzator!

 

www.dautor.ro

[email protected]

Facebook: /AUTOR.jewelry

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top