Now Reading
Avantaje spune #NUcancerului, campanie de informare și conștientizare a importanței prevenției

Avantaje spune #NUcancerului, campanie de informare și conștientizare a importanței prevenției

Conform estimărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în anul 2030 ar putea exista 26,4 milioane de persoane diagnosticate cu cancer, 17 milioane de decese anual (boala devenind prima cauză de deces în lume) și 80 de milioane de persoane cu cancer, în viaţă după cinci ani de la diagnosticare.

Pentru că statisticile sunt înfiorătoare, pentru că de la “Mie nu mi se poate întâmpla” până la “De ce eu?” nu este decât un pas pe care o celulă rebelă îl poate face când organismul se așteaptă mai puțin, pentru că în acest război cu cancerul raportul de forțe este inegal, revista AVANTAJE a decis să nu stea deoparte.

Iată de ce începând cu luna IUNIE revista AVANTAJE demarează campania de informare Avantaje spune #NUcancerului.

Cancerul, așa cum îl cunoaștem astăzi, nu mai este boala în fața căreia să stăm dezarmați. I-am descoperit o parte din secrete și învățăm să luptăm contra ei. Știm că factorul ereditar este important, dar nu definitoriu.

Cancerul nu mai este doar despre rudele de gradul 1, 2 sau 3 care nu mai sunt printre noi. Cancerul nu este despre “asa a fost să fie“ și resemnare. Cancerul este despre INFORMARE.

În campania Avantaje spune #NUcancerului, nume importante ale lumii medicale garantează pentru acuratețea informației. Vom sta umăr lângă umăr cu medici oncologi, chirurgi, radiologi pentru a strânge rândurile împotriva acestei boli.

Ca în orice luptă, este nevoie să ne cunoaștem adversarul. E singura cale prin care-l putem împiedica să câștige teren. Pentru asta, trebuie să avem la dispoziție informații corecte, exacte.
Vom dezbate fiecare tip de cancer. Vom afla totul despre prevenție, despre diagnosticarea în stadii incipiente, despre tratamente inovatoare. Medicii implicați în campanie ne vor lămuri dilemele.

Iar la sfârșitul fiecărei dezbateri, vom face cunoștință cu învingătorii. Cu cei care au avut curajul să privească maladia drept în față, care s-au ținut departe de deznădejde și resemnare, care au luptat din răsputeri. Poate că ravagiile pe care le face cancerul nu pot fi oprite, dar cu siguranță pot fi limitate. Pentru asta, vă invităm să ne fiți alături.

Campania Avantaje spune #NUcancerului se va derula pe parcursul mai multor luni atât în print, cât și pe www.avantaje.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top