Now Reading
Cum tratăm corect tulburările psihice – între șarlatanie și știință

Cum tratăm corect tulburările psihice – între șarlatanie și știință

Cum tratăm corect tulburările psihice – între șarlatanie și știință

Lipsa de cunoștiințe legate de sănătatea psihică, stigmatizarea, costurile dar și lipsa concretă a serviciilor dedicate sunt principalele motive pentru care românii apelează greu la serviciile de sănătate psihică. Oamenii nu știu de multe ori care sunt tratamentele corecte și ajung să apeleze la vraci, vrăjitoare și alți vindecători neautorizați.

În acest context, Clinica Hope din București și-a propus să ofere programe de tratament pacienților cu tulburări psihice după cele mai recomandate standarde. Având o echipă completă de psihiatrii și psihologi, clinica implementează în ultimii 2 ani acele tipuri de intervenții psihologice recomandate de ghidurile internaționale, dar care lipseau în România.

Pentru programele lor inovative, Clinica Hope devine prima clinică de sănătate mintală și singura clinică din România care a primit, în 17 Mai 2018, prestigiosul premiu Rose of Paracelsus, decernat de Asociația Medicală Europeană pentru ”Cele
mai bune practice medicale”-Best Medical Practice.

În România, există puține clinici în care să se ofere servicii de psihiatrie și psihoterapie integrate și cu atât mai puține care să aibă și aceste servicii decontate de Casa de Asigurări, iar Clinica Hope este una dintre ele.

Este important să alegem medici și clinici în care tratamentele se raportează permanent la metodele recomandate științific pentru fiecare tulburare psihică pentru a ne asigura de succesul maxim și regăsirea echilibrului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top