Now Reading
BABOR DUAL ECM REPAIR pentru regenerarea pielii

BABOR DUAL ECM REPAIR pentru regenerarea pielii

Revista Psychologies

Cand suntem tineri, pielea noastra area nevoie de 26 zile pentru a se regenera. Cu trecerea timpului acest proces poate dura mai mult de 40 zile.

Rapiditatea cu care se regenereaza pielea noastra depinde de comunicarea celula-celula prin reteaua extracelulara ECM.

Daca aceasta incetineste, consecintele sunt urmatoarele: schimbul de nutrienti dintre celule incetineste, iar fibrele de colagen si elastina, care sunt responsabile cu fermitatea pielii se refac si se “reorganizeaza” mult mai incet!

Pe scurt, este ca si sum cineva ar apasa frana atunci cand vine vorba de activitatea celulara. Din pacate acest efect se vede cel mai bine pe suprafata pielii. Tenul devine tern, isi pierde elasticitatea si se formeaza ridurile.

Concentratii din DUAL ECM REPAIR “turboincarca” procesul de regenerare.
In faza 1 , Fluidul activator ECM Activator Fluid reactiveaza comunicarea “cell-to-cell” prin reteaua intracelulara in timp ce ingredientul inovativ Gatuline Skin Repair stimuleaza productia de colagen.

In faza 2
, serumul ECM Repair Serum cu ingredientul activ Gatuline In-Tense stabilizeaza colagenul format in faza1 , in reteaua extracelulara. Astfel structura pielii este reorganizata. Ingredientii activi DUAL ECM REPAIR Concentrates confera pielii fermitate, aceasta capatandu-si aspectul tineresc si prospetimea.

Utilizare: Se aplica in faza 1 fluidul pe ten prin miscari de masaj, dupa ce tenul a fost curatat. Fluidul activator se absoarbe rapid in piele si efectul este vizibil imediat. Dupa aceea se aplica faza 2- serumul, care activeaza celulele. Pentru un rezultat mai bun este indicata folosirea concentratilor seara, atunci cand tenul se regenereaza intens.

Pret: 350 lei

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top