Now Reading
Beauty must haves pentru o vară perfectă

Beauty must haves pentru o vară perfectă

Revista Psychologies
beauty-must-haves-pentru-o-vară-perfectă

Descoperă cele mai fresh noutăți în materie de beauty din această lună. Fie că ești în vacanță și te bucuri de zile însorite pe plajă sau poate te bucuri de vară în mijlocul orașului, iată care sunt recomandările noastre pentru această perioadă.

Artistry Studio Los Angeles Edition – Coastal Vibe Perfume Pencil

Parfumează-te și lasă-ți imaginația să conducă lejer, pe autostrada Pacific Coast, îmbătată de parfumul ușor și proaspăt, inspirat de vibe-ul locului. Acest parfum – creion, solid are o formulă mătăsoasă care se topește instantaneu și care pătrunde perfect în piele pentru o experiență parfumată perfectă pentru plajă.

Răsuciți-l și glisați-l pe punctele cheie: în spatele urechilor, pe gât, la încheieturi pentru a lasă în urmă o aromă cu adevărat fascinantă. Note de pulpă de ananas, apă de nucă de cocos, frunze de palmier malibu, petale de frangipani și lemn de bambus – un gust tentant la Coastei Californiene, chiar de acolo din buzunarul vostru! Luați-l oriunde mergeți pentru retușări rapide și ușoare. Folosiți-l în momente neașteptate: la brunch, la plajă, la afterparty … și adaugați un pic de L.A. la orice aventură.

Ediția limitată Artistry Studio™ Los Angeles Edition este disponibilă până la epuizarea stocurilor. Produsele Artistry Studio™ sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Vă invitam să vizitați www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor.

Shimmer Spray-ul de la Maria Nila care adaugă strălucire și reduce efectul nedorit de electrizare

Shimmer Spray-ul are o textură lejeră, care adaugă strălucire și reduce efectul nedorit de electrizare al părului. Particulele strălucitoare sunt extrase dintr-o combinație de minerale naturale și sintetice, iar complexul Color Guard cu ulei de semințe de floarea soarelui, protejează părul și menține culoarea. Formula conține, de asemenea, vitamina E antioxidantă, care păstrează părul hidratat. Agitați bine și aplicați Shimmer Spray-ul pe părul uscat după orice coafare, pentru o strălucire radiantă, care îmbunătățește culoarea și conferă părului un aspect vibrant și sănătos.

Mirosul fructat și înfloritor este definit de parfumul fin ale notelor de vârf conturate de rubarbă și coacăze roșii, notelor de inima din flori roz de ciclamă și notelor de bază, precum lemn de santal și grapefruit. Produsele Maria Nila se găsesc în exlusivitate în magazinele Xpert Beauty și online pe www.xpertbeauty.ro.

Descoperă noul Bombshell Beach de la Victoria’s Secret

Lasă-te purtată într-o vacanță datoriă acestui parfum. Vă prezentăm Bombshell Beach, sora în ediție limitată a parfumului nr. 1 din America, Bombshell. Parfumul se deschide cu o notă puternică și strălucitoare de grapefruit și coacăze negre. Lăcrămioarele tropicale și pădurile radiante adaugă parfumului notele calde ale soarelui. Un amestec amețitor al florilor tropicale și al grapefruitului strălucitor, învăluit de razele soarelui. Acest parfum înglobează perfect mirosurile și senzațiile luxuriante redate de o evadate exclusivistă pe o insulă.

Descoperă noutățile în materie de beauty în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City sau pe site-ul www.victoriassecretbeauty.ro și găsește-ți produsele favorite!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top