Now Reading
Biocyte Hyaluronic Fluid

Biocyte Hyaluronic Fluid

Revista Psychologies

Biocyte este liderul produselor nutricosmetice din Franta. Toate produsele reflecta progresele tehnologice majore care au fost facute in ultimii ani pentru ingrijirea tenului.

Biocyte are o gama foarte larga de produse, dintre care Plafar a ales in special produsele orientate catre lifting, anti age si sanatatea firului de par, avand la baza acid hialuronic, colagen si respectiv keratina.

Biocyte Hyaluronic FluidProdusele pe baza de acid hialuronic contin cea mai mare concentratie disponibila si actioneaza complementar, atat din interior (suplimentele alimentare) cat si de la exterior (fluid).

Biocyte Hyaluronic Fluid are cea mai mare concentratie de acid hyaluronic pentru uz extern (1%)

  • Hidrateaza, reface si netezeste pielea.
  • Efect de lifting.
  • Acid hialuronic pur.
  • Produs cosmetic.

Acidul Hialuronic a devenit substanta favorita pentru chirurgii plasticieni, injectiile cu acid hialuronic fiind folosite de obicei pentru a umple ridurile.

Laboratoarele Biocyte ofera o alternativa pentru injectiile cu hialuron si anume acidul hialuronic pur , acesta hidrateaza, reface si netezeste pielea pe gat, fata si piept.

Fiecare flacon de 50 ml are o durata de utilizare de 2 luni, acesta fiind si timpul necesar pentru comprimatele Hyaluronic Forte sa actioneze in profunzime.
Fluidul Hialuronic este complementar cu comprimatele, si ofera un rezultat imediat pe straturile superioare ale epidermei.

Are un efect de lifting si hidratarea este vizibila instantaneu.

Recomandari de utilizare: Aplicati fluidul la nivel local, dimineata si seara, pe fata si pe gat printr-un masaj usor in mod circular pana la absortie.
Contraindicatii: Folosire externa, a nu se inghiti, in caz de contact cu ochii, clatiti imediat.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top