Now Reading
(P) Camelia Sucu si Genoveva Hossu au lansat simultan cinci showroomuri destinate designului de interior

(P) Camelia Sucu si Genoveva Hossu au lansat simultan cinci showroomuri destinate designului de interior

Revista Psychologies
Camelia Sucu si Genoveva Hossu au lansat, la finalul lunii

Camelia Sucu si Genoveva Hossu au lansat, la finalul lunii octombrie, cinci showroomuri in Bucuresti si Cluj-Napoca.

 

Spatii destinate industriei de design interior din Romania, showroomurile ClassIN, Natuzzi Italia si Natuzzi Editions gazduiesc colectii impresionante de mobilier si accesorii de interior, cu semnatura a peste 600 de furnizori, din game diferite de pret. ”Mix and match” intre designeri consacrati si branduri la preturi accesibile este noul trend pe care-l propun pe piata romaneasca cele doua doamne.

Cu un concept de business inovator, care se adreseaza atat specialistilor din industria de design interior, cat si iubitorilor de frumos, Camelia Sucu si Genoveva Hossu revolutioneaza designul romanesc, punand bazele unui business full-service, rezultat din fuziunea a doua forte complementare ale industriei de design interior: omul de business cu experienta in retailul de mobila si decoratorul creativ cu portofoliu remarcabil.

Noul business ofera o multitudine de servicii: de la produse destinate amenajarilor interioare si consultanta gratuita in showroomuri, pana la solutii complete de design la cheie si servicii 3D (randari, tururi virtuale, realitate augmentata).

Daca showroomurile ClassIN prezinta, in exclusivitate, colectii ale mai multor branduri consacrate la nivel mondial (Edra, Poliform, Molteni&C, Flexform, Ivano Redaelli, Dada, Brabbu, Jab Anstoetz, Ralph Lauren Home etc.), de la mobilier si accesorii, la tesaturi si corpuri de iluminat, showroomurile Natuzzi se axeaza exclusiv pe colectiile producatorului italian de mobila, care a lansat, de curand, o linie de mobilier la preturi accesibile: Natuzzi Editions.

“In ClassIN am vazut mai mult decat un showroom sau un spatiu-concept de obiecte si proiecte. Am construit o platforma de parteneriat strategic in industria designului interior, care se adreseaza atat iubitorilor de frumos, cat si specialistilor din industrie.

Arhitecti, designeri si decoratori – Best of the best vin in intampinarea unui public rafinat, care s-a indragostit iremediabil de frumos si calitate.”, spune Camelia Sucu, strategic partner ClassIN & Natuzzi Romania.

“Am abordat cu mare atentie construirea portofoliului ClassIN. Ne-am dorit ca fiecare client care ne trece pragul sa nu plece fara cel putin o solutie la problema care-l framanta, indiferent de natura ei.

Bugetul disponibil, nevoia de produse premium si exclusivitate sau accentul primordial pe functionalitate si confort sunt aspecte care ne dicteaza adesea tuturor nevoia de consum.

Am mizat, astfel, pe un mix de branduri, majoritatea de renume mondial, destinate atat consumatorilor de lux, cat si celor orientati spre produsul de calitate la preturi accesibile.

Avem o echipa tanara, extrem de creativa, a carei provocare este sa se adapteze bugetelor si stilurilor de viata ale clientilor nostri. Pe langa furnizorii externi, avem parteneri din Romania, branduri minunate, create de designeri de obiect si tapet, pe care ne dorim foarte mult sa-i facem cunoscuti publicului larg.

ClassIN este mai mult decat un showroom, este un laborator de design, un spatiu dedicat creativitatii cu focus pe functionalitatea, originalitatea si unicitatea proiectelor.”, completeaza Genoveva Hossu, creative CEO ClassIN & Natuzzi Romania.

ClassIN abordeaza conceptul de “design thinking” dintr-o noua perspectiva si il integreaza cu succes in filosofia companiei.

Centrarea pe client, gandirea integrativa, experimentalismul si colaborarea sunt pilonii pe care isi fundamenteaza ClassIN intreaga activitate.

Informatii suplimentare, precum si adresele showroom-urilor se gasesc pe site-urile oficiale: www.classin.ro, www.natuzzi.ro si www.natuzzieditions.ro.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top