Now Reading
Carti pentru ascutirea inteligentei

Carti pentru ascutirea inteligentei

Revista Psychologies

Astazi, 14 decembrie 2009, la „Campania de luni” a editurii „Curtea Veche”, puteti cumpara cartile „Exercitii pentru creier – Strategii antiimbatranire pentru superputere mentala” de Robert Goldman impreuna cu Lisa Berger si Ronald Klatz si „Inteligenta practica – Arta si stiinta simtului practic” de Karl Albrecht cu doar 45 Ron.

Exercitii pentru creier, Robert Goldman, Lisa Berger, Ronald Klatz, Curtea Veche Publishing

Exercitii pentru creier – Strategii antiimbatranire pentru superputere mentala

Autor: Robert Goldman impreuna cu Lisa Berger si Ronald Klatz
Colectia: Sa fii sanatos

Exercitii pentru creier rezuma cele mai recente si revolutionare informatii despre cum sa ne pastram sanatatea creierului, sa ne imbunatatim memoria, concentrarea, creativitatea si sa ne bucuram de o minte armonioasa pentru tot restul vietii.

Dr. Robert M. Goldman, medic si chirurg, doctor in biochimie, absolvent al cursurilor de medicina ale Universitatii Midwestern, al Colegiului de Medicina Osteopatica si Chirurgie din Chicago si al Scolii Universitare de Medicina Central American Health Sciences, are o vasta experienta in domenii precum resuscitarea creierului, tratamentul traumelor si conservarea sangelui.
–  A fondat numeroase corporatii si organizatii medicale internationale, printre care se numara Academia Nationala de Medicina Sportiva, Academia Americana de Medicina Antiimbatranire, Institutul de Cercetari pentru Tehnologii de Varf, Comitetul de Tehnologii pentru Resuscitare.
–  Cariera sa de medic chirurg este dublata de una academica, Dr. Goldman fiind profesor asociat la Universitatea Harvard si la Universitatea Oklahoma. A publicat numeroase articole, obtinand peste 100 de patente medicale si multiple premii si distinctii pentru inventiile sale. A colaborat in activitati de cercetare cu prestigioase institutii precum Crucea Rosie, NASA, Departamentul Apararii al Statelor Unite.
–  Este autorul bestsellerurilor Stopping the Clock: Dramatic Breakthroughs in Anti-Aging & Age Reversal Techniques si 121 Ways to Live 121 Years: Prescriptions for Longevity.

Dr. Ronald Klatz este expert in medicina preventiva, biotehnologii avansate si geriatrie. Dupa ce a absolvit Universitatea Tehnologica din Florida si Colegiul de Medicina Osteopatica si Chirurgie din Des Moines, Iowa, Dr. Klatz a dedicat un timp considerabil organizarii si promovarii conceptelor medicale de geriatrie, precum si realizarii si implementarii unor programe de tratament pentru bolile batranetii.
–  Pe langa o bogata activitate publicistica la reviste precum Longevity sau The Archives of Gerontology and Geriatrics, este autorul volumului Grow young with HGH: The Amazing Medically Proven Plan to Reverse Aging.

Lisa Berger este coautoare a noua carti din domeniul sanatatii si al decoperirilor medicale. Printre acestea se remarca bestsellerurile Under Observation: Life Inside the McLean Psychiatric Hospital, impreuna cu dr. Alexander Vuckovic, Intelligent Memory, alaturi de dr. Barry Gordon, si The War on Pain, impreuna cu Scott Fishman.

Inteligenta practica, Karl Albrecht, Curtea Veche Publishing


Inteligenta practica – Arta si stiinta simtului practic

Autor: Karl Albrecht
Colectia: Biblioterapia

„De-a lungul unei cariere de peste treizeci de ani, m-am simtit in mod repetat atras de acest domeniu de cercetare. I-am gasit aplicabilitatea in gandirea si planificarea strategica, management, inovatie, cultura organi-zationala si eficienta muncii in echipa, ca sa numesc doar cateva domenii. Chiar si dupa atatia ani am ramas convins ca materia cenusie – software-ul uman – este potentialul cel mai putin exploatat in lumea de azi a afacerilor.“
Karl Albrecht

„Ce poate fi mai impaortant decat sa ajuti oamenii, indiferent de varsta si statut, sa-si optimizeze resursele cognitive? Karl Albrecht ne ofera un important instrument pentru a realiza acest lucru.“
Dr. Sidney J. Parnes, Creative Education Foundation

Karl Albrecht a reusit ceva exceptional integrand dimensiunile multiple ale inteligentei practice intr-un cadru de lucru logic si coerent. Aceasta carte este realmente una practica.“
Daniel Pink

Pentru a beneficia de reducere la aceste doua titluri, trebuie sa le comandati astazi, luni, 14 decembrie 2009, pe www.curteaveche.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top