Now Reading
Noutati in sanatate – decembrie 2009

Noutati in sanatate – decembrie 2009

Revista Psychologies
REZISTENTA
Mai multa fermitate

Sanatatea si frumusetea parului pot fi mentinute acum cu ajutorul noului produs Substante active pentru par de la Doppelherz® aktiv, cu o combinatie unica si echilibrata de extracte naturale din plante si microelemente.

Pret: 25 lei.

Colgate Total Advanced Sensitive

O NOUA DIMENSIUNE A PROTECTIEI
Colgate Total Advanced Sensitive

Colgate Total Advanced Sensitive ofera protectie completa pentru o igiena orala optima, suplimentata de benef iciul calmarii sensibilitatii dentare. Contine un ingredient desensibilizant, care contribuie la calmarea durerii si protejeaza dintii sensibili.

Super Dygestaway, Secom
O DIGESTIE SUPER
Super Dygestaway

Balonarile iti dau de cap? Sau ai probleme cu tranzitul intenstinal? Pune punct acestor neplaceri. Super Dygestaway de la Secom mentine sanatatea florei intestinale. Foloseste-l si vei avea numai de castigat. Digestia ta va functiona ceas datorita asigurarii unui nivel optim al microflorei digestive.

Tot la capitolul minusuri de sanatate se incadreaza si nivelul colesterolului? Ei bine, Super Dygestaway te va ajuta sa-i diminuezi nivelul. Atuu-rile suplimentului natural nu se opresc aici. Meteorismul, colitele, enterocolitele , ulcerul gastric, intoleranta la gluten isi gasesc ameliorarea in acest supliment alimentar.

Pret: 76ron/60 capsule

NUROFEN
Tinta lui este durerea
NUROFEN - tinta lui este durereaE groaznic de neplacut cand o durere de cap te loveste din senin, iti strica ziua si nici nu dispare de la sine.

Nurofen 200 mg gaseste locul dureros si actioneaza eficient impotriva durerilor de cap cauzate de stres sau activitatile zilnice.

Astfel recastigi starea de bine si te poti bucura de fiecare moment. Nurofen 200 mg este indicat in tratamentul unui spectru larg de dureri ocazionale de intensitate moderata: dureri de spate, dureri dentare, nevralgii, dureri menstruale, dureri musculare si reumatice.

Doze si mod de administrare: adulti si copii peste 12 ani.Doza initiala recomandata este de 2 drajeuri Nurofen 200 mg; daca este necesar, se mai pot administra 1-2 drajeuri Nurofen 200 mg la interval de 4-6 ore. Nu trebuie sa depasiti doza de 6 drajeuri Nurofen 200 mg pe zi.

Pret: 13 lei/cutie

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top