Now Reading
Ce nu ar trebui sa-i lipseasca niciunui burlac din casa

Ce nu ar trebui sa-i lipseasca niciunui burlac din casa

Perioada de burlacie este una cu adevarat interesanta de care merita sa te bucuri pe deplin, atat cat dureaza ea. Nu e nimic ciudat atunci cand preferi sa locuiesti macar pentru o perioada singur si sa-ti administrezi timpul si banii dupa bunul plac. Din contra, e chiar recomandat sa experimentezi macar pentru un an cum e sa iti organizezi programul independent de alte persoane. Acest lucru te va ajuta sa te cunosti mai bine si sa constientizezi ce iti place mai mult, sa stai singur sau in cuplu?

Dar pana la concluzia finala care iti apartine in totalitate, e bine sa afli ce nu trebuie sa-ti lipseasca din casa, daca esti burlac.

1. Un set de pahare de vin.

Orice burlac stie ca serile tarzii se impletesc de minune cu o sticla de vin bauta intr-o companie placuta. Fie ca ai un prieten cu care sa-ti petreci timpul, fie ca primesti vizita unei persoane de sex opus, un pahar stilat va lasa intotdeauna o impresie buna asupra unui musafir. Alege pentru vinul bun pe care vrei sa il servesti un set de pahare cu picior elegant, pentru ca serile tale sa fie cu adevarat inedite.

2. Un mini-frigider.

Cand locuiesti singur, trebuie doar sa fii pasionat de gatit, ca sa petreci timp in bucatarie, combinand arome in mancaruri. Altfel, nu prea ai pofta de mancare. Dar ai cu siguranta chef sa bei o bere intr-o dupa-amiaza, cand iti chemi prietenii la tine sa va uitati la un meci sau sa va jucati pe PlayStation. Si cum berii ii sta bine transpirata, un mini-frigider va rezolva intotdeauna aceasta nevoie si va ocupa foarte putin spatiu.

3. Un laptop.

Nu trebuie neaparat sa fii pasionat de cinematografie, ca sa te uiti din cand in cand la filme. Dar poate ai un serial preferat pe care nu il ratezi niciodata si pe care il poti vedea pe un laptop. Cine mai are rabdare sa vada un film la TV astazi, cand ai la dispozitie atatea abonamente pentru site-uri de seriale?

4. Un scaun de gaming.

Sau mai multe. Depinde ce jocuri iti plac si cat de des iti chemi prietenul cel mai bun sa va intreceti in abilitati de gaming. Desigur, puteti sta si pe canapea, pe fotolii sau chiar pe jos, doar ca veti obosi mult mai repede, din cauza pozitiei, si veti vrea sa incheiati seara cat mai repede. Un scaun de gaming va prelungi distractia!

5. Un mini-bar.

O colectie de bauturi fine cu care sa te delectezi din cand in cand e ceva ce n-ar trebui sa-ti lipseasca, atata timp cat locuiesti singur. O seara alaturi de prieteni sau un moment dedicat numai tie merita sa aiba alaturi si un pahar de whiskey cu o poveste. Inainte sa te muti la casa ta, exprimenteaza relaxarea pe care ti-o poate oferi burlacia. Vei avea parte de clipe inedite, de incercari care te vor transforma si de amintiri nepretuite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top